Dezinfecteaza-ti mainile cu  gel antibacterian pentru maini

0
279

Spalarea mainilor este obligatorie inainte de a manca si dupa vizitarea locurilor publice: toalete, spitale si clinici, orice contact cu animalele etc. si acest lucru nu este doar un capriciu. Un gel antibacterian este o necesitate care protejeaza organismul de multi microbi patogeni care se acumuleaza pe maini. Prin urmare, respectarea regulilor sanitare si igienice obisnuite si obiceiul de a spala mainile sunt foarte importante, dar acest lucru ne te scuteste de multe boli periculoase. Astfel de virusuri si bacterii pot fi combatute cu gel antibacterian.

De obicei, oamenii ating o varietate de articole: manerele usilor, balustradele, banii, tastatura computerului etc., strangerea mainilor la intalnirea cu prietenii si multe altele. Si toate acestea nu sunt deloc indicate, deoarece te poti contamina cu sute de mii de bacterii, virusuri, paraziti si ciuperci periculoase pentru sanatate. Multe dintre acestea se acumuleaza pe fiecare dintre obiecte si suprafete. Atingand aceste lucruri, transferam o parte din microbi catre mainile noastre, iar prin mainile noastre intra in cavitatea bucala, membrana mucoasa si corpul nostru, ceea ce duce in cele din urma la diverse boli grave si periculoase. Magazinul online ofera gel antibacterian pentru tratarea mainilor si care distruge principalii agenti patogeni.

Gel antibacterian maini

Dintre acestea, trebuie sa poti alege cel mai potrivit produs pentru o prelucrare eficienta igienica a mainilor. In functie de situatie, agentii antiseptici sunt un plus sau o alternativa la spalarea mainilor cu apa si sapun. Studiile au aratat ca atunci cand se utilizeaza antiseptice alcoolice pentru a trata pielea mainilor, in medie, numarul de microorganisme este redus cu 4-5%, adica de la 1.000.000 la 100-10 unitati. Studiile arata, de asemenea, ca un gel antibacterian maini pe baza de alcool nu reprezinta o amenintare pentru germenii „buni” care sunt prezenti in mod natural pe piele. Febra tifoida, hepatita A, diareea, dizenteria, gripa si alte infectii virale respiratorii acute, sunt boli cauzate de viermi de orice forma. Salmoneloza, rotavirus si multe alte infectii intestinale sunt boli care apar din cauza nerespectarii elementare a regulilor de igiena si a mainilor murdare. Multi oameni ajung in spitale tocmai din cauza neglijentei lor, uitand sa se spele sau sa-si trateze mainile la timp si inainte de a manca, cu gel antibacterian maini.

 

Gel antibacterian pentru maini

Organizatia Mondiala a Sanatatii listeaza in continuare bolile cauzate de mainile murdare printre cele 10 cauze principale de deces din lume. Toate mijloacele destinate igienizarii si dezinfectarii mainilor, sunt numite antiseptice sau antibacteriene. Un gel antibacterian pentru maini poate distruge bacteriile exclusiv. Si se pare ca acest lucru este suficient. De asemenea, un gel antibacterian pentru maini  combate cu succes toate tipurile de agenti patogeni. Gelul antibacterian pentru maini ucide multe tipuri diferite de bacterii, inclusiv bacteriile rezistente la antibiotice si tuberculoza micobacteriului.

De asemenea, sunt caracterizate prin activitate virologica ridicata impotriva multor tipuri diferite de virusuri, inclusiv virusuri gripale, SARS si HIV, si distrug si ciupercile. Gelul antibacterian este activ impotriva bacteriilor si virusurilor gram pozitive (stafilococi, streptococi, listeria etc.) si gram-negative (Escherichia coli, Salmonella, Shigella si alte Enterobacteriaceae).

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here