Ce stiti despre Cloud VPS?

0
221

Daca in ultimii ani ati activat sau in jurul activitatii de gazduire web, ati auzit despre „cloud” sau „servere de cloud”. Este posibil sa fi auzit chiar despre servere virtuale, masini virtuale sau servere private virtuale. Exista multe optiuni diferite pentru a alege. In acest articol, vom discuta despre Cloud VPS. Prin definitie, cloud computing este practica utilizarii unei retele de servere la distanta gazduite pe Internet pentru a stoca, gestiona si prelucra date, mai degraba decat un server local sau un computer personal. In timp ce o masina locala poate fi utilizata pentru a accesa cloud, intentia este ca mediul sa fie de la distanta, eliminand astfel nevoia de resurse locale pentru stocarea, gestionarea si procesarea datelor.

In continuare, dorim sa intelegem ce este un server privat virtual si cum functioneaza. VPS este un mediu de gazduire privat, dedicat, care se afla pe o gazda, un server parinte sau un grup de servere prin utilizarea virtualizarii. Implementam un hipervizor sau un manager de masini virtuale (software de calculator, firmware sau hardware care creeaza si ruleaza masini virtuale) pentru a rula masini virtuale pe un server gazda / server parinte. Fiecare masina virtuala este numita instanta invitata sau instanta copil, raportand un oaspete la o gazda si un copil la un parinte. In esenta, VPS este ca un server fizic care exista ca o componenta de software care ruleaza pe un server gazda / parinte. Ipervizorul prezinta sistemelor de operare invitate o platforma de operare virtuala si gestioneaza executia sistemelor de operare invitate. Instantele oaspeti care partajeaza sisteme de operare comune pot, de asemenea, sa partajeze resurse hardware virtualizate, dar sa ramana independente unele de altele.

Platforma Cloud este solutia proprie de calcul a cloud-ului Liquid Web bazata pe KVM, masina virtuala bazata pe Kernel, Linux. Ofera resurse scalabile, virtualizate ca serviciu, achizitionate pe baza de utilitate. Cu alte cuvinte, platesti pentru ce folosesti. Obtineti aprovizionare dinamica intr-un mediu virtual scalabil. Resursele necesare pentru majoritatea proiectelor sunt disponibile in cateva minute, oferind acces aproape instantaneu pe un nou server. Cel mai bun dintre toate: puteti face acest lucru fara a fi necesara migrarea datelor sau modificarea setarilor serverului. Site-ul https://www.thc.ro ofera pachete de gazduire Cloud VPS de calitate foarte buna la preturi fara concurenta!

Liquid Web apeleaza redimensionarea procesului de scalare. Redimensionarea scaleaza resursele serverului in sus sau in jos. In functie de nevoile specifice ale site-ului sau aplicatiei, puteti avea configuratia de care aveti nevoie intr-un timp scurt. Pregatirile pana la momentul finalizarii includ toate procesele serverului care ruleaza, stocarea sau memoria folosita si copiile de rezerva sau alte procese care se executa. Cele doua optiuni pentru redimensionare sunt redimensionarea rapida si redimensionarea completa.

In functie de nivelul de conducere pe care il alegeti, este de asemenea o optiune un panou de control al serverului. Instrumentele de care aveti nevoie pentru a va gestiona serverul va stau la indemana. Gestionarea site-urilor dvs. este si o briza. Veti utiliza panoul de control pentru a gestiona fiecare parte a site-urilor precum e-mail, DNS, baze de date, utilizatori si multe altele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here