Alimentele care întârzie îmbătrânirea. Cresc imunitatea și producția de colagen a pielii

0
227

Iulian Iacobescu

Reporterii vineri13.ro au intrat în posesia unor informații demne de filmele cu mafioți. Astfel, înainte de a ajunge Corpul de Control al Ministrului Economiei, la Romgaz SA, Mediaș, și STTM, directorul acesteia din urmă Cătană Cristian i-a chemat pe toți cei implicați în contractul de achiziție al terenului pentru a stabili ce vor declara Corpului de Control. Este vorba, deocamdată, despre achiziția terenului.

În timp ce Primăria Târgu Mureș vinde teren în aceeași zonă unde a vrut să cumpere Romgazul, cu 6,4 euro/mp, Volintiru vrea să cumpere cu 96 euro/mp.

Am aflat că la acea întâlnire au fost prezente două ”slugi” ale directorului general Volintiru și anume șeful achizițiilor publice Lupa Leonard și șeful juriștilor Endre Ioo. Discuțiile s-au axat pe încercarea de a-l face scăpat pe directorul general Volintiru Adrian.

Pentru asta nu trebuie să facă eforturi mari, deoarece se vede legătura între ministrul Virgil Popescu și directorul general Volintiru Adrian via Antonel Tănase. Este una care nu lasă loc de interpretări, adică în loc să fie destituit și anchetat, Volintiru se înscrie în PNL și, ca să vă dați seama de absurditatea situației, în timp ce Streinu Cercel a fost demis pentru o declarație, aici, pentru un prejudiciu de 2 milioane de euro, lucrurile stau altfel.

Nici directorul general al Romgaz SA Volintiru Adrian nu s-a grăbit să-l destituie pe directorul Cătană Cristian de la STTM, deoarece știa foarte bine că toate afacerile murdare solicitate de Volintiru care au fost refuzate de toți directorii din sucursale ale Romgazului, fapt pentru care au și fost destituiți toți, au fost duse la îndeplinire tocmai de acest Cătană.

Pe de altă parte, știe că dacă l-ar destitui, Cătană ar ”ciripi” la DNA. De exemplu, Cătană ar putea ”ciripi” despre contractele de piese auto care, în proporție de 80% sunt câștigate de firmele unui oarecare Vancea. Cel care a ”finanțat” numirea inclusiv schimbarea organigramei de la STTM după bunul plac.

La STTM, inginer șef este Ovidiu Alexa, care, înainte, a fost la achiziții și contracte. Dar cum să intre DNA-ul peste domnul Alexa dacă șefa DNA Mureș stă în chirie în apartamentul lui Alexa?

Dacă cineva chiar ar dori să verifice cum milioane de euro din bugetul statului au intrat în buzunarele lui Volintiru și ale directorilor săi, ar trebui să-l verifice pe domnul inginer șef Ștefan Ioan cu dosar penal pe rol care de 15 ani cumpără piese de schimb tot de la firmele acestui Vancea.

Același Ștefan a avut grijă s-o introducă pe fata lui, Alexandra Ștefan, în grațiile lui Volintiru, ajungând să fie implicată în diferite proiecte și transferată, apoi, la birourile din București.

Unde sunt bani mulți din corupție există și multă apropiere sufletească cu angajatele. Astfel, ”junii” ăștia chipeși și-au tras și amante. Cătană Cristian pe Alexandra Ștefan (poate află și iubitul oficial Sebastian Călugăr) și frumosul frumoșilor inimă zburdalnică Volintiru Adrian pe Andreea Negru.

De aici și excursiile în Olanda ale acestui cvartet de coarde pe banii Romgazului, adică din banii contribuabililor. Poate îi va întreba cineva ce contracte pentru România și Romgaz au făcut în Olanda. Pentru că atunci când șeful Agenției de Turism a Romgazului a întrebat cum să justifice cheltuielile lor, a fost destituit imediat (revenim cu detalii).

Ancheta va continua.

Persoanele care dețin detalii despre afacerile directorului general Volintiru și ale Romgaz sunt rugate să ne scrie la vineri13ro@gmail.com

Sursa: vineri13.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here