Consultanta juridica online faciliteaza relatia avocat-client

0
536

Au devenit din ce in ce mai dese situatiile in care avem nevoie de serviciile unui avocat, dar din lipsa de timp sau din alte considerente, ne este destul de dificil sa ne programam pentru o intrevedere. Acesta este doar unul dintre motivele care au determinat mai multe case de avocatura sa deschida platforme online, pentru a fi mai aproape de clientii care au nevoie de solutii rapide.

Astfel a luat nastere conceptul de avocat online. Fiecare persoana interesata poate sa intre in contact online cu un avocat specializat in problema care este adusa in discutie, beneficiand de rezultate valide si reale. Chiar daca totul se desfasoara online, exista o serie de servicii juridice la care clientii au acces si diferite probleme pot fi rezolvate prin consultanta si implicarea activa a avocatilor.

Alegerea avocatului in mediul online

In ceea ce priveste serviciile unui avocat online, ai parte de transparenta si profesionalism, pentru a lega aceleasi legaturi bazate pe incredere intre avocat si client. Persoana interesata de serviciilejuridice online este libera sa aleaga intervalul orar in care se poate conecta cu avocatul in mediul virtual, din confortul casei sale, fara sa se mai ia in calcul eventualele impedimente, cum ar fi blocajele in trafic sau alte incidente.

Plata onorariului se realizeaza rapid si sigur, online, iar valoarea acestuia este comunicata de la inceput, fara sa existe riscul, ca pe parcurs sa se impune taxe suplimentare, asa cum este in unele cazuri de intrevederi fizice, intre avocat si client. Odata ce intri pe platforma online a casei de avocatura, poti sa vezi clar la ce sa te astepti, care sunt serviciile disponibile, in ce domenii de drept sunt specializati si parerile clientilor.

Avocat online vs avocat clasic

Dupa cum am vazut, prin intermediului serviciul de avocat online ai parte de aceiasi calitate a consultantei juridice, insa intr-un mod mult mai rapid si mai facil, fata de intrevederile fizice. O discutie online intre avocat si client poate sa aiba loc pe Whatsapp, Skype sau prin telefon, pe o durata medie de 30-60 minute. Se vor lua in considerare si eventualele documente si acte in format electronic, trimise odata cu solicitarea de programare. Principiul confidentialitatii ramane valabil si intr-o astfel de interactiune, iar avocatul isi va dedica timpul disponibil pentru a rezolva si analiza in cel mai eficient mod cu putinta problema clientului. Mai mult decat atat, un avocat din Bucuresti va putea sa comunice cu un client de Cluj, fara sa mai existe problema distantei si a costurilor implicite ale deplasarii. Oricine va putea sa ia parte la discutii cu un avocat, din orice colt al tarii, unele case de avocatura avand si specialisti in drept vorbitori de limbi straine, pentru cetateni din Europa. Vezi mai multe pe Ad Avocat.

Serviciile juridice disponibile online

Ai acces la o serie de servicii juridice, care abordeaza probleme din toate ariile,de complexitati diferite. Pot face parte din sfera dreptului comercial, dreptului familiei, dreptului civil sau dreptului medical. Cu dezvoltarea conceptului de avocat online este mult mai simplu sa infiintezi o firma, avand parte de asistenta, suport si reprezentare cu tot ce este necesar la Oficiul Registrului Comertului. Vei putea sa discuti online cu avocatul despre revendicari de proprietati, case sau terenuri, conflicte si petitii care au nevoie neaparata de rezolvare. Chiar si cei care intentioneaza sa divorteze pot sa beneficieze de serviciile avocat online, in care se va oferi consultanta privind institutia casatoriei, partaj si custodie copii.

Ne petrecem cea mai mare parte din timp pe internet, fie ca lucram, ne uitam la filme sau facem cumparaturi. Totul a devenit mai simplu la cateva click-uri distanta, iar acest lucru este posibil acum si in ceea ce priveste serviciile unui avocat. Te programezi, alegi intervalul orar si in decurs de cateva minute incepi discutia online cu specialistul in drept pentru solutionari si sfaturi reale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here