EDITORIAL/DE CE NU AU FOST ȘI NICI NU VOR FI PEDEPSIȚI PENAL „GRIZONATUL” (de la whiskey afumat) FOST DIRECTOR AL SRI, MAIOR GEORGE CRISTIAN, ȘI FOSTUL SAU PRIM-ADJUNCT, BAGABONDUL DE GENERAL COLDEA MIHAIL FLORIAN

0
666

– Pentru cei care sunt indignați de impotenţa organelor și / sau mai speră într-o minune –

Doamnelor, domnișoarelor și domnilor, deşertăciunea este speranţa care încă mai speră în propria sa împlinire.
În cazul (pentru că, în realitate, este doar unul, nu două, chiar dacă unele nuanţe diferă, puţin, la fiecare) celor doi „onorabili” domni, acum unul ambasador al României la Washington (wow!, ce tare in cojones este, celălalt pensionar de lux de la nici 47 ani, această speranța împlinită NU VA EXISTA!
Ne referim, de exemplu (pentru ca sunt multi oameni si de buna credinta), la un magistrat integru si vertical, doamna judecator Madalina Afrasinie de la Tribunalul Bucuresti care a rabufnit pe contul sau de Facebook: „Din punctul meu de vedere toți cei care ați semnat protocoale, ați votat hotărâri CSAT, prin care ați legiferat, intruzionând în viețile oamenilor și ați transformat drepturile și libertățile fundamentale – într-un lux teoretic – trebuie să fiți aruncați – la groapa istoriei – … nu să vă cocoțați în funcții de decizie! România a pierdut de mult – războiul – care i-ar fi asigurat progresul … din acest motiv suntem unde suntem acum: noi, jos, trudim pentru voi … voi, cei care faceți jocurile altora! Iudelor !”
Ne-am gândit să publicăm acest scurt material pentru cititorii noștri necunoscători ai sferelor înalte de putere politică și, implicit, economico- financiară și pentru aceia care nu cred, ca si Sfântul Apostol Toma, în „statul paralel” motivând că ei… nu l-au văzut ! Se vor trezi din necredință întocmai ca Toma, când Mântuitorul l-a mustrat pentru puțina lui credință, zicând: „Pentru că m-ai văzut, Tomo, de aceea ai crezut? Fericiți cei ce n-au văzut și au crezut!“.
Articolul nu va relua fărădelegile abominabile săvârșite de cei doi foști demnitari timp de 12 ani, unul cu rang de ministru, celălalt de secretar de stat.
Acestea le puteți (re)citi dând căutare pe Google după cuvintele – cheie. Vă capacităm interesul doar cu niște cugetări de bun simț ale Contelui de Saint Germain (http://www.conteledesaintgermain.ro/coldea-intra-in-joc/05-11-2018)
Nu vom repetă ca papagalii-vorbitori truismul cu totala inutilitate a înființării și funcționării Comisiei parlamentare de control asupra activității SRI sau al neconstituționalității și nocivității pentru democrație ale multora dintre activitățile SRI (protocoalele secrete, trinomul SRI-DNA-Justiție, „câmpul tactic” al nefericitului general Dumbravă, totala ceață crepusculară privind legalitatea înființării și funcționarii Centrului Național Cyberint care acționează în SRI etc.).
Similar, pentru că ne este greață (am luat și cu lămâie, dar degeaba!) nu vom relua redundanta temă a „comisiilor interne de verificare specială” (AVS), care sunt niște parodii ale „comițiilor” din timpul lui Caragiale.
Vă vom spune, pe scurt, rațiunile (de securitate națională) pentru care Maior și Coldea suferă de impunitate (nu imunitate). Așadar, dacă cei doi ar fi urmăriți penal in personam, având calitatea de suspecți, apoi de inculpați și, by the way, de cea de trimiși în judecată (Doamne ferește !), s-ar naște certe și grave probleme de securitate națională:
1. S-ar duce în aia a mă-sii toată bruma de credibilitate externă care (încă) i se mai acordă SRI, iar Clubul de la Berna, un club exclusivist al celor mai puternice servicii de informaţii din lume, ar fi de domeniul duioaselor amintiri (a se vedea de ce ar fi o mare nenorocire in https://www.justitiarul.ro/tag/clubul-de-la-berna/).
2. Departamentul de Stat al SUA (mai pe șleau, FBI și, mai puțin, CIA) i-ar arată degetul mijlociu lui Edy.
Or, bietul băiat, n-ar merita încă o ofensă, că suficient îl necăjește doamna doctor, care este cam bâzdâcoasă, sclifosită și nevricoasă, de nu mai știu băieții aia de la K – protecție director, cum și pe unde să se mai ascundă pe stradă, ca să nu le mai strige lady „Securistilor!” și să le arate curul (op. cit. a regretatului filolog Alexandru Graur, „Capcanele limbii române”) printre zăbrelele gardului vilei de protocol.
3. Instituțiile interne, îndeosebi cele din Sistemul Național de Apărare și, mai ales, SIE și DGIA, ar lua un avans considerabil de încredere, Președintele (oricum s-ar numi el) fiind obligat în CSAT să nu mai plece urechea preferențial la informările SRI, care si asa sunt din ce in ce mai diluate si alaturi de drum.
4. Cu Maior și Coldea în haine vărgate, toate eșafodajele construite în penal „cu sprijinul Serviciului Român de Informații” (lăcrimezi, Luluțo?!), s-ar prăbuși fatalmente, spre disperarea actorilor – saltimbanci ai „statului paralel”.
5. Organizația militară cu pricina, decredibilizată, nu-și va mai îndeplini cu eficiență misiunile din Legea nr. 14/1992, ceea ce, să recunoaștem, nu este de dorit.
6. Nu în ultimul rând, cei doi făptuitori penali, ar „trage” după ei alți bezmetici nemernici care i-au propus, susținut și menținut în funcții, precum și pe cei care au lucrat cu ei la crime și delicte (că doar n-or fi acționat singuri și de capul lor!).
Deci, Justiția va fi la Paștele Cailor, că ăstălalt tocmai a trecut!
https://www.librariadelfin.ro/carte/despre-serviciile-de-intelligence-ganduri-perspective-opinii-pledoarie-pentru-incredere-florian-coldea–i46471?fbclid=IwAR2LqVO0t0uLF_eIAFPkhovwKrqgT48G8pnStJLs_CtuWwxIk0nbQult1xQ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here