Vara sau iarna, arata altfel cu Drinuniforma

0
44
dr in uniforma

Imbracamintea medicala trebuie confectionata din tesaturi cu calitati antimicrobiene pronuntate. Pentru a face acest lucru, se utilizeaza un material netesut cu adaugarea de fibre de poliester, in care bacteriile si microbii nu se pot multiplica.

Imbracamintea medicala de inalta calitate pe care o ofera magazinul online drinuniforma, este cusuta din materiale netesute, care, de altfel, au fost supuse unui tratament antimicrobian, folosind impregnari speciale. Aceste impregnari nu isi pierd proprietatile de protectie nici dupa spalarea repetata.

Imbracamintea medicala trebuie sa fie rezistenta la umiditate, sa aiba o rezistenta mare la tractiune, sa mentina termoreglarea normala a corpului medicului. Daca ai nevoie de halate polar si alte tipuri de halate medicale, intra in magazinul online drinuniforma.ro.

Halate medicale pentru zilele reci

Halatele medicale polar se caracterizeaza prin performante ridicate, sunt de calitate, practice, fiabilitate, au o croiala perfecta, confort si comoditate, diferite stiluri si culori. Magazinul online drinuniforma.ro ofera halate polar pentru medici si sunt o adevarata descoperire atat pentru medicii de sex masculin, cat si de sex feminin, care doresc sa-si protejeze corpul de frig si sa creeze un arc elegant chiar si la locul de munca.

Halatele polar tip tunica, sunt oferite intr-o culoare albastra placuta, in orice dimensiune, de la cea mai mica pana la cea mai mare, croite pe langa corp, cu cordon si avand aplicate buzunare mari. Specialistii oricarei institutii medicale pot cumpara halate polar din magazinul online drinuniforma.ro.  Modelul de halat polar indeplineste cerintele general acceptate. Are un aspect estetic deosebit, este hipoalergenic si prezinta rezistenta la uzura.

Cum trebuie sa arate un halat de doctor

Designerii moderni rup stereotipul conform caruia halatul trebuie sa fie doar alb. Paleta este selectata in functie de tipul institutiei si natura activitatii efectuate de un specialist in medicina. Pentru medici, magazinul online de haine medicale recomanda albastru, o nuanta de halat doctor care nu irita sistemul nervos si nu distrage de la ocupatia principala. Pentru personalul medical un model de halat polar cu buzunare aplicate si cordon, pare interesant.

Pentru medicii pediatri, halatele cu imprimeuri interesante purtate pe sub un halat polar pe un fundal albastru, potrivit psihologilor, reduc la minimum frica copiilor pe care au de obicei fata de cadrele medicale. Daca ai nevoie de halate polar de calitate, intra in magazinul online drinuniforma.ro, care este un furnizor de incredere, pentru imbracamintea medicala.

Halat polar

Spre deosebire de orice alta imbracaminte de lucru, imbracamintea medicala oferita de magazinul online drinuniforma.ro are mai multe scopuri functionale simultan. Factorul psihologic nu este lasat la urma, deoarece un halat polar de culoare albastra, inspira intotdeauna respect, incredere oferita pacientilor, iar acest lucru este important pentru un tratament de succes. Halatele polar, groase,  pot fi purtate atat in ​​centrele ambulatorii, cat si pe holurile spitalelor sau centrelor medicale.

O alta caracteristica a acestui halat, este problema septica si antiseptica. Magazinul online drinuniforma.ro pune in vanzare halatul polar, croit  din tesatura Polar antipilling 350 g/mp. 100% poliester. Daca aspectul medicului este important in institutia medicala, cu atat igiena hainei este si mai importanta. Halatul polar poate fi purtat atat de personalul medical masculin, cat si de personalul feminin, deoarece este un model unisex.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here