MESAJE HALUCINANTE CATRE ROMANI: AUTORITATILE SE CONTRAZIC LA NIVEL INALT

0
11

(Preluare Inpolitics):

INTERDICȚIA NR.1
”Un punct foarte special, țin neapărat să-l mai menționez – persoanele cele mai vulnerabile sunt persoanele peste 65 de ani. Este evident că avem nevoie de măsuri speciale, dar și de restricții speciale. Și, astfel, pentru a proteja persoanele peste 65, pentru aceste persoane se vor introduce restricții speciale, în sensul că vor trebui, în interesul lor propriu, să stea practic tot timpul acasă.” (Klaus Iohannis – orele 14,00)
INTERDICȚIA NR.2
”S-a rostogolit o informație care nu este adevărată, referitoare la persoanele de peste 65 de ani. Sunt cei mai expuși îmbolnăvirii. Pentru a-i proteja se va institui interdicția de a ieși de la domiciliu, dar nu pentru toată perioada zilei. Se va institui un interval orar în care se vor putea deplasa. Ne impunem, ca obiectiv, servirea exclusivă, în farmacii, în magazine, ca să nu interacționeze cu alți cetățeni. Vor putea merge la magazin, să facă o plimbare.” (Ludovic Orban, orele 19,00)
PRIORITATEA ABSOLUTĂ NR.1
”Trebuie să vă canalizați toate eforturile pentru asigurarea în timp real a tuturor condițiilor pentru garantarea serviciilor medicale către pacienți, atenție, cu protejarea în egală măsură a personalului medical. Ca atare, vă rog să asigurați: Protejarea medicilor și a personalului medical. Faceți tot ce este necesar pentru a le asigura echipamentele. Testarea personalului medical trebuie să constituie o prioritate absolută!” (Klaus Iohannis, videoconferință cu managerii de spital)
PRIORITATEA ABSOLUTĂ NR.3

Oare la vîrful statului mai știe stînga ce face dreapta?

Articolul MESAJE HALUCINANTE CATRE ROMANI: AUTORITATILE SE CONTRAZIC LA NIVEL INALT apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here