O ambulantă, sensul giratoriu de pe DJ 145 de la Măgureni si interesele obscure ale gruparii de criminalitate economico-finaciara organizata coordonata de traseista Gratiela Leocadia Gavrilescu

0
50

In articolul – Traseista Gratiela Gavrilescu si-a lansat/bagat la „apa” candidatul PSD la primaria Floresti” – publicat la data de 20.03.2020 am specificat ca nu vom face referire la modul abscons in care traseista Gratiela Gavrilescu a actionat in colegiul ei in care a castigat mandatul de parlamentar, prin construirea/fabricarea de dosare penale primarilor (cu sprijinul unor procurori, ofiteri judiciaristi, ofiteri din servicii, etc) pentru ca viceprimarii din partidul acesteia sa obtina interimatul conducerilor primariilor in scopul derularii de afaceri oneroase de catre gruparea de criminalitate economico-financiara organizata pe care o coordoneaza in aceste zone. Aceste aspecte am precizt ca vor fi devoalate, in curand, in serialul nostru „Increngătura politică ascunsa a gunoaielor/Mafia Deseurilor din Prahova”.

Am mentionat ca am asistat cu interes ca traseista Gratiela Gavrilescu sa isi lanseze la „apa” candidatii la primarie din colegiul ei de interese, dezvaluind in prima parte al ecestui episod ca, fostul viceprim-ministru, traseista Grațiela Gavrilescu, președintele Partdiului Forța Națională și-a arătat susținerea totală pentru candidatul PSD, Paul Tretiacenco, un candidat cu „bube” penale aratand cititorilor falsurile grosolane din declaratiile de avere si interese al acestuia (dezvaluirile despre „bubele” penale ale candidatului Paul Tretiacenco vor continua).
Am aratat ca spre surprinderea noastra, traseista Gratiela Gavrilescu a schimbat tactica (probabil ca si verisorul ei nu prea mai are influenta in Parchetul General) si sustine primari deja „bubosi”, pentru a nu se mai chinui sa le fabrice dosare penale („buba”) pentru a raspunde intereselor obscure ale caracatitei.
In acest articol ne vom referi la interesele obscure al caracatitei pe care o coordoneaza traseista in Prahova, caz concret, Magureni – din colegiul acesteia de interese.

Traseista Gratiela Gavrilescu si-a lansat/bagat la „apa” candidatul PSD la primaria Floresti

Acum cateva zile, o ambulantă a serviciului Judetean Prahova era sa se facă praf in sensul giratoriu de pe DJ 145 de la Măgureni – Prahova din cauza unui tir care a intrat pe contrasens (pentru ca altfel vehiculul nu poate trece prin sens, giratoriul fiind construit prea mic. Oare IPJ Prahova prin serviciul sau de rutiera nu intreprind nici acum masurile legale care se impun?).
Interesele obscure ale mafiei coordonata de traseista
Pai, haideti sa realizam impreuna pana unde duce interesele obscure ale mafiei si ce consecinte pot avea astfel de decontări ale unor cantități de lucrări mai mari decât cele reale şi implicit a unor cantităţi de materiale mai mari decât cele puse în operă, pe romaneste – la furtul din banii publici…
Iata ce consemna un RAPORT al Curtii de Conturi Prahova, in anul 2018 privind finantele pe anul 2017 la nivelul judetului Prahova:


„La U.A.T.C. Măgureni în cadrul derulării unui contract de lucrări având ca obiect „Amenajare intersecție giratorie DJ 145 cu DC 115A – comuna Măgureni” au fost efectuate plăți nejustificate către constructor în sumă totală de 106 mii lei, urmare decontării unor cantități de lucrări mai mari decât cele reale şi implicit a unor cantităţi de materiale mai mari decât cele puse în operă”.


Reamintim ca, in anul 2017 CJ Prahova in parteneriat cu U.A.T.C. Măgureni au construit pe DJ 145, in zona primăriei, un sens giratoriu care nu este conform cu legistratia românească și pune in pericol siguranța traficului (autotovehiculele de gabarit mare nu pot trece prin sens pe partea carosabila, trecerea efectuandu-se in general prin urcarea pe trotuare si chiar pe alte părți ale dansului din cauza proiectării și execuției defectuoase.
In ciuda evidenței nicio autoritate din Prahova nu intreprinde masurile legale care se impun pentru îndreptarea lucrurilor.
Mai mult, reprezentanți poliției se fac ca nu văd acest lucru, administratorul drumului la fel, punând in pericol viața oamenilor de atâția ani de zile.
Precizam ca reprezentanții U.A.T.C. Măgureni, in urma numeroaselor critici ale oamenilor și șoferilor, declara ca nu au ce sa facă deoarece lucrarea a fost realizată de o firma care este protejata de traseista deputat și fost Vice prim-ministru, Gratiela Gavrilescu, și de fostul procuror general al Românie Tiberiu Nițu, personaj cu care traseista se afla in relatii de rudenie (verisori).
Vom reveni cu amanunte picante care vor include si „batatorirea” drumului (in aceste zile) la poarta traseistei Gratiela Gavrilescu de catre reprezentantii firmei EUROTOTAL care efectueaza analize de laborator privind poluarea, pe traseele mafiei de la APM Prahova utilizand toate metodele si mijloacele mafiei italiene (santaj) si preturi care ii pof face invidiosi pana si pe cei din Dubai… (Cristina T.)

Articolul O ambulantă, sensul giratoriu de pe DJ 145 de la Măgureni si interesele obscure ale gruparii de criminalitate economico-finaciara organizata coordonata de traseista Gratiela Leocadia Gavrilescu apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here