Iti este dor de zambetul de odinioara? Apeleaza la un implant dentar!

0
83
implant-dentar

Ai un dinte lipsa din cauza unei afectiuni sau a unui accident? Ia in considerare un implant dentar! Acesta nu doar ca face parte dintre cele mai noi inventii in lumea medicinei dentare, dar a reusit si sa schimbe in bine acest domeniu in ultimii ani. Implantul dentar inlocuieste complet dintele pierdut si este o solutie folosita de catre multi medici stomatologi in ziua de astazi.

Acesta nu preia doar functia estetica a dintelui inlocuit, ci si atributiile sale practice. Astfel, nu vei mai simti nicio dificultate in a vorbi si manca, iar zambetul tau de odinioara va fi restaurat. Printr-o igiena orala stricta, un implant dentar poate sa reziste pe tot parcursul vietii unui pacient.

Cand ar trebui sa iei in considerare un astfel de tratament?

Este foarte important ca, dupa pierderea unui dinte, sa te preocupi urgent de inlocuirea sa. Altfel, restul danturii ar putea avea de suferit si ar putea incepe sa-si modifice pozitia in cavitatea orala.

Odata cu deplasarea dintilor ramasi, acestia vor incepe sa se intalneasca necorespunzator la mestecare si, deci, si muscatura iti va fi afectata. Desi nu ai crede, un dinte lipsa poate produce un lant vicios si poate avea consecinte foarte neplacute.

Oamenii pot lua in considerare un astfel de tratament in mai multe situatii, cum ar fi:

  • Atunci cand degradarea dintelui este prea avansata si acesta nu poate fi recuperat;

  • In urma unui traumatism sau a pierderii totale a unui dinte;

  • Atunci cand nu mai pot purta proteze;

  • Cand deteriorarea osoasa incepe sa le afecteze aspectul facial.

Oricine are nevoie de o coroana sau o proteza pentru a inlocui dintii lipsa ar putea fi un candidat bun pentru un implant dentar, potrivit specialistilor DentalExcellence.ro.

De ce ar trebui sa apelezi la acest tratament?

Dintii lipsa nu doar ca arata inestetic, dar pot afecta si modul in care mesteci si vorbesti. Cand nu poti mesteca intr-un mod corect, dieta si aportul tau nutritiv pot fi afectate si, astfel, sanatatea iti este pusa in pericol.

In plus, incapacitatea de a vorbi corect este, de asemenea, o problema, pentru ca acest lucru poate sa aiba un efect negativ asupra vietii tale sociale sau a performantelor de la munca. Dintii nu doar ca te ajuta sa mananci, dar ei confera si o forma armonioasa obrajilor si gurii.

Daca ar fi sa faci o comparatie intre un implant dentar si o proteza, ai ajunge la concluzia ca primul este o solutie mult mai de durata.

Acesta nu prezinta niciun risc in ceea ce priveste disconfortul, datorita faptului ca are o pozitie fixa. Astfel, dintii sanatosi nu vor fi afectati si vei avea posibilitatea sa-ti pastrezi o igiena orala corespunzatoare. Mai mult, reprezinta o solutie de durata in cazul inlocuirii unui dinte si ofera pacientului numeroase avantaje.

Acesta mentine sanatatea orala, previne degradarea osoasa si diferite afectiuni dentare, ofera un aspect estetic imbunatatit, nu produce disconfort si poate fi pastrat pe tot parcursul vietii pacientului. Recapata-ti zambetul si increderea in sine cu ajutorul unui implant dentar!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here