AROGANȚE PE BANI PUBLICI. VICEPRIMAR ALDE, CU MAȘINA PRIMĂRIEI ÎN INTERES DE… ALT PARTID

0
379

Masina Primăriei Poiana Teiului, a fost fotografiata în campanie in fata la pensiunea Orient în Frumosu , comuna Farcașa , (foto jos- NT 35 TEI). Fiind o fotografie de campanie, sursa ziarpiatraneamt s-a gândit pe buna dreptate dealtfel, ca este exclus ca viceprimarul Paul Enache sa fi venit să fi mers cu mașina dedicată ISU de la primărie cu treburi administrative urgente, în interesul locuitorilor care l-au ales in 2016, asa ca ne-am ocupat noi de deslușirea misterului.

Nu a fost nevoie de prea mari eforturi, pentru ca imediat a apărut și explicația care lămurește totul. După cum se vede în imaginea de mai sus, la ora la care a fost fotografiata mașina, viceprimarul paul Enache era în plină campanie electorală alături de cei de la PNL, cu treburi de… partid. Participa la campania lui Iohannis în funcția de președinte al Romaniei.

Paul Enache și-a permis aroganta sa folosească în interes propriu/de partid, de fapt alt partid ca el e la ALDE, mașina cumpărata din banii cetățenilor din comuna pe care o pastorește, deși este în mijlocul unui scandal enorm după ce a bătut un consilier județean la Poiana Teiului și a fost trimis în judecată de Parchet. Ziarpiatraneamt.ro a dezvăluit în mai multe rânduri ca de când este viceprimar (sunt aproape 4 ani), Paul Enache a fost implicat în multe fapte imorale.

Ca o ironie amara, cârcotașii spun ca viceprimarul a parcat lângă echipa de campanie PNL pentru ca avea repetiție pentru momentul în care va trăda ALDE și va trece la PNL

Deci dacă pentru interes de situații de urgență mașina ISU a primăriei nu este disponibilă, iată ca pentru campanie se găsesc bani, costurile fiind suportate din banii cetățenilor, adică din bani publici. Mai trebuie menționat ca mașina ISU a fost cumpărată pe un proiect accesat de primărie și a costat o mulțime de bani. Cam cât 40 de centrale termice. NU putem să așteptam cu mare interes sa vedem dacă măcar de data asta se autosesizează vreo instituție, știind ca nu este pentru prima data când mașina primăriei Poiana Teiului este folosita pentru cu totul alte interese decât cele administrative pentru că la ultimul control al Curții de Conturi instituția de control s-a autosesizat și a solicitat foile de parcurs pentru mașina ISU a primăriei dar viceprimarul la dispoziția și în folosința căruia este această mașină nu le-a prezentat neputând justifica bonurile de valoare combustibil primite pentru aceasta mașina pe care o folosește după cum se vede în poză.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here