Culmea tupeului: beat și fără permis, la volan

0
432

La data de 5 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tîrgu Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza comunei Răucești un conducător auto se află sub influența băuturilor alcoolice.

arhivă, foto cu caracter ilustrativ

Cu ocazia deplasării pe raza comunei Răucești, pe drumul comunal Oglinzi, polițiștii au depistat conducătorul auto, care ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers a autoturismului, oprindu-se în sanțul de pe partea stângă a sensului său de mers.

Polițiștii au procedat la stabilirea identității conducătorului auto, însă acesta, aflându-se sub influența alcoolului, a refuzat să se legimiteze și să fie testat cu aparatul etilotest.

Cel în cauză a fost condus la spital, unde în prezența personalului medical a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că persoana în cauză are 38 de ani și este din Bălțătești. Totodată, s-a constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

  • informații furnizate de IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here