Este blat politic la Tîrgu Neamț sau nu mai există decât PSD?

0
301

Deși suntem singura publicație oficială din Tîrgu Neamț, în afară de PSD și primarul Harpa nu ne ”deranjează” nimeni. Restul partidelor parcă nici nu ar vrea să participe la campania electorală din acest an.

Noi suntem un grup de presă compus din mai multe ziare din mai multe localități. La Târgu Neamț, parcă am fi ziarul PSD. Niciun politician de la niciun alt partid nu a sunat o dată să ne spună că are o declarație de presă sau o suspiciune că ar fi făcut ceva rău primarul sau PSD-ul. Nimic. Liniște totală.

În campania trecută eram așa de intrigați că la Tîrgu Neamț nu avem dezbatere politică încât am oferit spațiu gratuit în ziar celor de la PNL să spună orice vor ei și nici așa nu au avut cu ce să deranjeze PSD-ul. Știți ce au făcut în campania trecută liberalii din Tîrgu Neamț care trebuiau să pară că se luptă cu PSD-ul? Au plătit articole în alte publicații care nu au impact pe Târgu Neamț și apoi le-au trimis la partid ca să arate că ei se luptă, iar în ziartarguneamt.ro care e cel mai citit in Tîrgu Neamț nu au dat nici gratuit ca să nu supere PSD-ul. Asta se întâmplă la Tîrgu Neamț.

Pentru ce face PNL la Tîrgu Neamț nu ar mai merita niciun vot! Sperăm ca electoratul de dreapta din Tîrgu Neamț să se trezească și să protesteze votând cu PSD-ul decât să voteze cu niște politicieni care apoi să se vândă.

Deci, să fie clar pentru toată lumea: Ziar Târgu Neamț nu publică articole negative la adresa PSD pentru că nu are astfel de materiale. Ceilalți de la celelalte partide NU VOR să deranjeze PSD-ul. Nu publicația noastră e blat cu PSD-ul. E drept că ne înțelegem foarte bine cu primarul Harpa și colaborăm bine cu PSD-ul, dar blatul nu e cu noi. E cu celelalte partidele din Tîrgu Neamț!

Să iasă public orice politician din Tîrgu Neamț de la orice partid să spună că ne-a contactat să publicăm gratuit ceva critic la adresa PSD de când este ziartarguneamt.ro și a fost refuzat! Chiar este o enigmă de cum mai sunt la Tîrgu Neamț oameni naivi care să voteze partidele ce sunt în opoziție cu PSD-ul atât timp cât ele sunt de fapt blat cu PSD-ul.

Cititorii noștri care sunt contra PSD ar face bine să se trezească la realitate și să nu mai comenteze aiurea la adresa publicației, deoarece publicația nu poate să inventeze critici la adresa PSD atât timp cât PNL și alții dorm în papuci! Ce să le facem noi? Să-i ducem de mânuță la gradinița politică?

Iosub Robert

Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here