În Spania, președintele celui mai înalt for de Justiție are salariul de cel mult 15 ori mai mare decât salariul minim net al țării/În România de 46 de ori mai mare

0
19

Președintele Curții Constituționale din Spania are un salariu de 12.727 euro pe lună cu tot cu beneficii. Salariul minim net în Spania este 850 de euro. În Spania, președintele celui mai înalt for de Justiție are salariul de cel mult 15 ori mai mare decât salariul minim net al țării.

Președintele Curții Constituționale din Romania are un salariu de 13.285 de euro pe lună cu tot cu beneficii. Salariul minim net în România este 1346 lei net. Adică de 286 de euro. În România, președintele celui mai înalt for constituțional are salariul de 46 de ori mai mare decât salariul minim net al țării.
Că tot voia Vosganian să știe. Datele sunt toate pe site, dar îi era lene sau e ipocrit să le citească. Raporturile se mențin și la Curtea Supremă din Spania și la celelalte organisme judiciare, precizeaza Sorina Ruxandra Matei. (Irinel I.).

Articolul În Spania, președintele celui mai înalt for de Justiție are salariul de cel mult 15 ori mai mare decât salariul minim net al țării/În România de 46 de ori mai mare apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here