Accident la Bisericani. Autoturism avariat în proporţie de 80%, iar șoferul ”avariat” și el de alcool

0
22

Foto cu caracter ilustrativ

Sesizaţi despre un accident produs la Bisericani, poliţiştii au găsit la faţa locului doar un autoturism, avariat în proporţie de 80%, iar pe conducătorul auto implicat l-au identificat în zona unei discoteci din comuna Corund, „avariat” şi el în proporţie de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 26.01.2020, la ora 03:39, o patrulă intercomunală din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Odorheiu Secuiesc, a fost sesizată telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că în satul Bisericani s-a produs un accident de circulaţie, din care au rezultat pagube materiale.

La faţa locului, poliţiştii au găsit doar autoturismul implicat în evenimentul rutier, acesta fiind avariat în proporţie de circa 80%, fără ca vreo persoană să fie prezentă.

Prin cercetări, poliţiştii au avansat pas cu pas în anchetă, iar conducătorul auto a fost identificat în apropierea unei discoteci din zona comunei Corund, în persoana unui localnic de 23 de ani, care avea 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la Centrul de Permanenţă Praid, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, sens în care pe numele său a fost întocmit dosar penal.

Sursa: Ziar Harghita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here