Extrem de periculos! A dat în cap și a furat o geantă cu acte și bani

0
453

arhiva

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au probat activitatea infracțională a unui bărbat din localitatea Vânători-Neamț, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

La data de 24 ianuarie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu- Neamț, au efectuat o percheziție domiciliară pe raza localității Vânători-Neamț, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Din anchetă au reieșit indicii că, la data de 17 ianuarie a.c., un bărbat de 26 de ani, din Vânători-Neamț, ar fi lovit în zona capului o femeie de 51 de ani, în timp ce se deplasa pe o stradă din Tîrgu-Neamț, moment în care i-ar fi sustras geanta în care se aflau documentele personale și 500 de lei.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul poliției, pentru audieri.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

În cursul aceleiași zile, bărbatul a fost prezentat de polițiști Judecătoriei Tîrgu-Neamț, față de acesta fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Activitatea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Neamț. 

Sursa: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here