Gest inedit al jandarmilor harghiteni

0
540

Foto: Jandarmeria Harghita

Jandarmii din cadrul Grupei Conducători Câini Serviciu (CCS) a Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Harghita s-au gândit că și cel mai bun prieten al omului trebuie să simtă spiritul Crăciunului. Astfel că au donat hrană pentru câinii prezenți la Adăpostul Pro Animalia din municipiul Miercurea Ciuc.

Sunt multe acțiuni caritabile pe care le fac jandarmii în această perioadă, unele pe care le mediatizăm pentru că sunt asumate instituțional, dar sunt multe făcute de către fiecare dintre noi, la nivel personal. Toate au în mijlocul lor semenii noștri și dorința de a le face cumva sărbătorile mai frumoase, de a aduce un zâmbet în ochii celor ce din anumite motive au mai puțin decât noi cei mulți. Acțiunea de astăzi a celor 5 jandarmi din cadrul grupei CCS și un ofițer este într-un fel inedită și în premieră, pentru că a avut ca principal beneficiar cel mai bun prieten al omului – câinele. Cantitatea de hrană a fost una destul de mare, dar nu îndestulătoare, așa că sunteți așteptați cu drag toți cei care doriți să le urmați gestul colegilor. Și poate cu această ocazie veți și adopta un suflet.

Ideea s-a înfiripat în urma unei simple discuții ce a avut în centrul ei animalele de companie, a cheltuielilor ce le presupune creșterea unui câine, a faptului că sunt câini care se află în adăpostul de la ieșirea din municipiu și că oamenii ce au grijă de ei se vor bucura de orice ajutor oferit, spun jandarmii

De ce mediatizăm acțiunile caritabile? Pentru a încerca cumva să facem cât mai multă lume să de-a din puținul lor și celor ce au și mai puțin, pentru că „Dar din dar se face Rai!”

Sursa: Ziar Harghita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here