DEZVĂLUIRI despre “nababii” din DNA!

0
105

Procurorul Claudiu Dumitrescu, cel care a “confirmat” achitări în dosare celebre, a încasat 450.000 de euro din bani publici de când se află în DNA, scrie jurnalista Sorina Matei.
„Un răspuns oficial al DNA arată că procurorul Claudiu Constantin Dumitrescu, în prezent procuror şef serviciu al Secţiei a II-a din DNA- Serviciul de combatere a infracţiunilor de corupţie împotriva intereselor financiare ale UE a beneficiat de când se află în DNA de venituri, decontare contravaloare chirie, indemnizaţii de încadrare, sporuri, prime de vacanţă, prime lunare/anuale, indemnizaţii de hrană, drepturi salariale restante în valoare totală de 2.114.195 lei. Adică 449.828 euro din bani publici.
Claudiu Constantin Dumitrescu, ca procuror şef de secţie în DNA a confirmat de-a lungul timpului “sub aspectul legalităţii şi temeiniciei” mai multe dosare celebre în care judecătorii au dispus achitări definitive ca, de exemplu, speţele Călin Popescu Tăriceanu, Victor Ponta, Toni Greblă, Dan Motreanu, George Scutaru sau Cristian David”, precizează Matei. (I.R.).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here