Doliu în lumea muzicii

0
199

Facebook/Roxette
Marie Fredriksson
 Photo: Mattias Edwal

Marie Fredriksson, solista formației Roxette, a murit pe 9 decembrie 2019, după 17 ani de luptă cu cancerul. Anunțul a fost publicat oficial de Dimberg Jernberg Management.

În 2002, Marie a fost diagnosticată cu o tumoră pe creier, pentru care a primit tratament. În 2009, solista a revenit pe scenă, continuând cariera muzicală și publicând mai multe albume. În 2016, medicii i-au recomandat să facă o pauză în carieră și să se concentreze pe problemele medicale.

Marie a lăsat în urmă o uriașă moștenire muzicală. Vocea ei puternică și sensibilă, performanțele excepționale pe scenă vor rămâne în amintirea tuturor. Familia, soțul și cei doi copii, a solicitat să le fie respectată suferința. Înmormântarea va avea loc în mediu restrâns, doar în prezenta apropiaților lui Marie.

Marie Fredriksson a fost o cântăreață, cantautoare și pianistă suedeză de muzică pop, cunoscută mai ales datorită evoluției sale în formația pop rock Roxette, pe care a creat-o împreună cu Per Gessle în 1986. Formația Roxette a câștigat faima internațională la sfârșitul anilor 1980 – începutul anilor 1990 cu un total de șase hituri în top 10 din SUA, cum ar fi „It Must Have Been Love”, „Listen to Your Heart”, „The Look”, „Joyride” și „Dangerous”.

Drum lin…

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here