S-a redeschis robinetul: PNL se îngrașă cu trădători

0
368

S-a redeschis robinetul traseismului. Doi „trădători” ai PSD au sărit în barca PNL.
Elena Hărătău, unul dintre deputații PSD care a votat pentru învestirea Guvernului Orban, a anunțat, miercuri, conducerea Camerei Deputaților, că, începând de luni, a demisionat din grupul PSD și că va activa în grupul parlamentar al PNL.
Hărătău este deputata care afirma că PNL are în programul de guvernare închiderea și comasarea spitalelor și îndemna românii să voteze „cu inima candidatul PSD” la alegeri.
„Istoria se repetă! Noul guvern al PNL, susţinut de candidatul Iohannis, anunţă închiderea şi comasarea spitalelor! Indiscutabil, românii trebuie să îl sancţioneze la vot pe candidatul PNL, Klaus Iohannis, pentru a nu se mai reveni la situaţia din anul 2010, când o serie de spitale din fiecare judeţ al ţării au fost închise şi comasate. Românii trebuie să fie conştienţi că, în cazul în care Guvernul Orban va fi instalat, iar Klaus Iohannis va câştiga alegerile prezidenţiale, vor fi din nou unităţi sanitare care se vor închide. Se va repeta astfel istoria din 2010, deoarece, în fapt şi de drept, PNL este noul PDL!”, spunea Elena Hărătău, într-o declarație de presă afișată pe site-ul Camerei Deputaților.
De asemenea, fostul deputat PSD Mihaiță Găină, care a votat moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Dăncilă, a trecut în grupul parlamentar PNL. Găină și-a dat demisia din PSD pe 1 octombrie. (D.N.).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here