(FOTO) IPJ Neamț: Manifestări organizate cu ocazia Zilei Naționale a României

0
500

În cinstea celor 101 ani de istorie de la înfăptuirea României Mari, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț a avut loc ședința festivă.

În acest cadru solemn, comisar şef de poliţie Scutaru Costică, împuternicit adjunct al Şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ a prezentat ordinele și dispozițiile de avansare în gradul profesional următor, înainte de îndeplinirea stagiului minim pentru 10 ofițeri și 11 agenți de poliție, efective ce aparțin structurilor operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamț și s-au remarcat prin activitatea profesională depusă.  

De asemenea, pentru rezultatele deosebite obţinute în activităţile profesionale, 110 poliţişti au fost recompensaţi prin mulţumiri scrise, iar 7 poliţişti prin felicitări scrise.

Activitățile pentru marcarea zilei de 1 Decembrie, au fost demarate din luna noiembrie, de către  I.P.J. Neamț prin organizarea de competiții sportive, la care au fost invitați și colegii din cadrul celorlalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne și din Ministerul Apărării Naționale, câștigătorii acestor competiții fiind premiați cu diplome și cupe.

  • Informații furnizate de IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here