Ministrul de Interne, Marcel Vela, şi mama sa milionară

0
89

Ministrul de Interne este luat la bani mărunţi de politicianul PSD Radu Cristescu. Fost secretar de stat în Ministerul Energiei, Radu Cristescu susţine că în 2012, în care Marcel Vela era primar la Caransebeş, mama acestuia ar fi depus în conturi sute de mii de euro şi sute de milioane de lei. Aşa că într-o postare pe Facebook, îi adresează actualui cap de la Interne un mesaj:

„Domnule Marcel Vela,
acum ca ați fost instalat ministru de Interne, as vrea sa va rog sa răspundeți la următoarea întrebare:
De unde a avut distinsa dvs mama, Vela Iconia, o femeie în etate din Comuna Armeniș, în anul 2012, 300.000 de euro și sute de milioane de lei pe care să-i depună în conturi și depozite în bănci?
Reamintesc ca in anul 2012 erați primar al municipiului Caransebeș și fericit posesor al lucrării de centură al municipiului Caransebeș.
Pentru reîmprospătarea memoriei va atașez poze cu situația conturilor și depozitele in bănci ale mamei dvs.

 

Nu este prima dată când politicianul face dezvăluiri care+l implică pe Mircea Vela. Săptămâna trecută, acelaşi Radu Cristescu posta pe Facebook.

Domnule Marcel Vela, ministru desemnat la Interne, faptul ca ai fost acordeonist la Armeniș nu ar fi o problemă, deoarece și aste e o meserie. Faptul că nu ai școală ar fi o problemă, dar faptul că ești și penal, cum îi place președintelui tău Iohannis să spună despre altii, asta chiar e o problema, GRAVĂ!
Ce poți sa ne spui despre plângerea penală, a celor noua consilieri locali, privind vânzarea multor hectare de teren din patrimoniul primăriei Caransebeș către societăți comerciale dubioase?
Sau ce poți sa ne spui de dosarul 115/p/2019 de la DNA în care se fac audieri de luare de mită.
Sau ce poți sa ne spui de dosarul 538/p2015 privind subevaluarea și ulterior vânzarea de terenuri din patrimoniul Primăriei Caransebeș.
Sau le-a dosit taica Lazăr? (R.C.).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here