Scenariu șoc: Băsescu, premier!

0
109

Oamenii lui Traian Băsescu debordează de imaginație.

Deputatul PMP Robert Turcescu, de pildă, arată cum ar trebui să procedeze președintele Klaus Iohannis dacă Guvernul Orban e respins de Parlament. Turcescu spune că a doua oară Iohannis ar trebui să-l desemneze pe Traian Băsescu premier și „atunci sa vezi chinuri pe Tăriceanu, Ponta și Veorica, ba chiar pe Barna însuși: îl votează sau mergem la anticipate? ”

”Să zicem că Tăriceanu, Ponta, Barna și Veorica nu-și lasa partidele să voteze Guvernul Orban. Bineee…
Ca să citez din clasicul ăla micut, sef la USR, care pe vremuri era mare specialist în fonduri europene, dacă as fi presedinte știti pe cine aș nominaliza a doua oară ca prim-ministru?
Ei bine, ati ghicit: pe Traian Băsescu însuși! Atunci să vezi chinuri pe Tăriceanu, Ponta si Veorica, ba chiar pe Barna însuși: îl voteaza sau mergem la anticipate?
Măi, băieți, mai gindiți-vă, că niciodată nu se știe ce vă așteptă! Viata, aia politică mai ales, e plină de surprize”, a scris Turcescu pe Facebook.

Mesajul vine în contextul în care ALDE și UDMR au transmis ferm că nu vor vota un Guvern Orban dacă din el va face parte și PMP, partidul lui Traian Băsescu. (Ioana Radu).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here