Episod neștiut despre Ludovic Orban: „Lucruri reale, lucruri trăite!”

0
350

Vicepreședintele PSD Gabriela Firea a relatat joi seară, la Antena 3, că atunci când a intrat în echipa lui Mugur Isărescu la Palatul Victoria a aflat că jumătate din cei 100 de angajați ai departamentului de comunicare, condus de Ludovic Orban, nu mergeau la serviciu.

”Cu neplăcere, îmi aduc aminte de anul 2000, ca secretar de stat în Guvernul Mugur Isărescu, am preluat conducerea departamentului de comunicare chiar de la domnul Ludovic Orban. Erau 100 de angajați. În momentul când mi s-a dat sarcina din partea domnului premier să fac restructurarea acelui departament am aflat că 50 dintre ei nici nu veneau la serviciu. Eu am acele agende. Repet, sunt oameni care ar trebui să se ascundă în scorbură cu privire la acest subiect al politizării administrației și la faptul că au angajat oameni pe pile, soții, amante, precum spun ei. Eu vă spun că erau oameni angajați la Guvernul României și nu veneau la muncă! Lucruri reale, lucruri trăite!”, a spus Firea.

Precizarea a venit în contextul în care  Gabriela Firea a lansat, joi, la „Sinteza zilei”, un atac la adresa liberalilor.

„Noi întotdeauna când am avut o atitudine sau am pornit o acțiune politică ne-am gândit la români. Vi se pare dvs. că acești iresponsabili s-au gândit la români când s-au unit cu atâta înverșunare și cu atâta virulență să dea jos un guvern care a făcut numai lucruri bune?

Mie nu mi se pare că au avut un gând bun pentru români, pentru că au fost doar declarații ce din coadă vor suna și declarații sforăitoare că după ce vor trânti guvernul românii o vor duce brusc mai bine. Mă întâlnesc și eu cu oameni pe stradă și nu am observat ca românii să o ducă mai bine.

M-ați întrebat cine sunt cei responsabili. Exact cei care și-au dorit atât de mult, și fățiș și în tenebrele politicii, și și-au dat mâna pentru ca acest guvern să cadă”, a spus primarul Capitalei.(Ioana Radu).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here