Ce ar fi vrut să-i facă Viorica Dăncilă lui Klaus Iohannis

0
140

Viorica Dăncilă ar fi vrut să îl SUSPENDE pe Klaus Iohannis: ‘Merita să fie suspendat, nu respectă Constituția, deciziile CCR’, a declarat liderul social-democrat la emisiunea România9, de la TVR1.
Dăncilă a precizat că a avut această intenție, după ce a ajuns la conducerea PSD.

„Eu, când am fost președintele partidului, nu am mai putut să îl suspend, pentru că merita. El trebuia să își dea demisia, a băgat țara în haos și a plecat din țară. E un președinte care nu respectă Constituția României, nu respectă deciziile CCR.”, a declarat Viorica Dăncilă.

Opinie despre Ludovic Orban

Premierul României nu a ratat momentul și și-a exprimat părerea și despre Ludovic Orban.

”Este un om pentru care austeritatea este de bază. A spus, înainte de a fi desemnat premier, că trebuie să trimită oameni acasă, să facă multe concedieri. Am văzut cât de performant a fost ca ministru, când a fost trimis acasă. Noi știm că președintele de facto al PNL este Klaus Iohannis, așa cum la PDL era Traian Băsescu. Avem o trecere de la Băsescu la Iohannis.”, a adăugat Dăncilă la emisiunea lui Ionuț Cristache, România9. Ea a mai afirmat că nu se teme de auditul anunţat de Opoziţie în ministere, acuzând PNL că vine „cu dorinţa de răzbunare”.

„Nu ne temem de acest audit. Un om care a avut plângere penală de înaltă trădare pentru un parteneriat strategic… Deci oamenii aceştia, domnul Ludovic Orban are această instituţie a plângerii penale deja înfiinţată. Nu ne este teamă de un audit. Dar ştiţi ce este revoltător? Primul lucru pe care l-au spus, au spus: dom’le, facem un audit. Foarte bine, faceţi un audit. Dar primul lucru pe care trebuia să-l spună era acesta: uitaţi, în următoarea perioadă noi vrem să facem pentru cetăţeni unu, doi, trei, patru cinci. Deci ei vin cu dorinţa de răzbunare, nu cu măsuri pe care să le ia pentru oameni. Că-şi fac un audit, e problema lor, este normal, poate să-l facă dacă asta doresc, dar în momentul în care vii, în a doua clipă după ce eşti nominalizat, cu o ameninţare la adresa vechii guvernări, întotdeauna dăm vina pe ceea ce au făcut ceilalţi înainte, fără nicio viziune…”, a afirmat Viorica Dăncilă, miercuri seară, într-o emisiune la TVR. (Magda Colgiu).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here