O destinație turistică din Harghita, cea mai scumpă din România la cazare în perioada de toamnă

0
92

Echipa motorului gratuit de căutare pentru călătorii momondo.ro a analizat evoluţia preţurilor şi a căutărilor de cazare în locaţiile din România pentru lunile septembrie – noiembrie 2019. Raportul oferă sugestii pentru cei care încă mai au zile de concediu disponibile sau pur şi simplu vor să facă o escapadă de weekend, potrivit adevarul.ro

Cele mai căutate destinaţii de toamnă din România

În continuare oraşele mari (Cluj-Napoca şi Bucureşti) sunt în topul căutărilor, cel mai probabil fiind ajutate şi de prezenţa aeroporturilor internaţionale, alături de Băile Tuşnad, cea mai scumpă locaţie din România privind cazarea în lunile de toamnă în hoteluri de 3 stele: aici media unei nopţi de cazare este de 60€. Clasamentul este completat de Băile Felix, unde media este de 42€ şi Iaşi.

 

Preţurile menţionate reprezintă valorile medii ale tarifelor pentru o noapte de cazare într-o cameră dublă a unui hotel de 3 stele în perioada 01.09.2019 – 30.11.2019, pentru căutări efectuate între 01.01.2019 – 17.09.2019. Preţurile pot suferi modificări sau pot deveni indisponibile.

Sursa: Ziar Harghita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here