CJ Neamț: Anunț privind dezbaterea publică – acord de mediu pentru „AXIALUL” DJ 155 F

0
108

Consiliul Județean Neamț anunță publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului și a studiului de evaluare adecvată pentru proiectul „Consolidare drum județean DJ 155 F km 12+000-32+000 județul Neamț“, propus a fi amplasat în orașul Bicaz-extravilan, comuna Ceahlău-extravilan și intravilan sat Durău, situat în ROSPA0129 Masivul Ceahlău și Parcul Național Ceahlău în zona de protecție integrală, zona de dezvoltare durabilă și zona tampon.

Tipul deciziei posibile luate de Agenția pentru Protecția Mediului Neamț poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu. Raportul privind impactul asupra mediului și studiul de evaluare adecvată pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului din municipiul Piatra Neamț, Piața 22 Decembrie nr. 5 și la sediul Consiliului Județean Neamț din municipiul Piatra Neamț, strada Alexandru cel Bun nr. 27, în zilele de luni-vineri, între orele 8.00-16.00, precum și la următoarea adresă de internet htpp://apmnt.anpm.ro.

Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului și a studiului de evaluare adecvată va avea loc la sediul Primăriei orașului Bicaz, în data de 18 noiembrie 2019, începând cu orele 13.30.

Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observații privind documentele menționate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Neamț, până la data de 18 noiembrie 2019.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here