Zis și făcut! Bănilă se întoarce la origini

0
73

Fostul șef al DIICOT Felix Bănilă se va întoarce pe o funcție de execuție la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău, unitate de unde provine, după demisia din funcția de procuror-șef al Direcției, a decis, joi, Secția pentru procurori a CSM.

„Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât continuarea activităţii domnului procuror Bănilă Felix Oliver într-o funcţie de execuţie la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău (unitate de parchet de unde provine) ca urmare a eliberării din funcţia de procuror şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, ca urmare a demisiei,
începând cu data de 02.10.2019, data publicării în Monitorul Oficial al Decretului nr.712/02.10.2019 al Preşedintelui României”, este decizia luată.

Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistarturii a avut în dezbatere, joi, solicitarea lui Felix Bănilă de a-și continua activitatea la Parchetul Tribunalului Bacău.

Felix Bănilă a anunțat, miercurea trecută, că și-a depus demisia de onoare de la conducerea DIICOT, după ce, cu două zile înainte, președintele Klaus Iohannis îi ceruse să plece din fruntea structurii de parchet, pe fondul gestionării anchetei din Caracal. (R.C).

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here