Faza zilei cu o procuroare! Așa ceva n-ai mai văzut!

0
170

O procuroare din Brașov protestează pentru a-i fi adus înapoi fostul iubit, relatează luni presa locală, prezentând fotografii cu ineditul protest.

Femeia s-a așezat pe un scaun în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov cu o pancartă pe care se putea citi: „Să mi-l aduceţi pe Cornel aici lângă mine, că voi mi l-aţi luat, ca să-mi băgaţi un porc pe gât pe care nu-l suport”. Potrivit unor surse, procuroarea este suspendată din funcție.

Procuroarea Adriana Voicu de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov a fost în atenția Inspecției Judiciare.

„ Inspecția Judiciară a exercitat o acțiune faţă de doamna procuror Voicu Adriana din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, pentru săvârșirea abateri disciplinare prevăzute de art. 99 lit. a) din Legea nr. 303/2004, privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată şi modificată, care se referă la „manifestări care aduc atingere onoarei sau probităţii profesionale ori prestigiului justiției săvârșite în exercitarea sau în afara exercitării atribuțiilor de serviciu “, constând în aceea că, în mod nejustificat şi repetat a avut manifestări necorespunzătoare funcţiei de magistrat în timpul programului de lucru, la sediul unităţii de parchet, manifestări concretizate printr-un limbaj licenţios, adresat printr-un ton ridicat din biroul acesteia unor persoane nedeterminate, cu scopul de a fi auzite de public şi de personalul unităţii de parchet, precum şi de afişare a unor mesaje pe uşa biroului său, de natură a afecta buna desfăşurare a activităţii unităţii de parchet şi de a afecta onoarea şi prestigiul justiţiei“, a arătat Inspecția Judiciară. (Ioana Radu).

FOTO bizbrasov.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here