Madonna l-a batjocorit pe Donald Trump

0
65
Madonna performs during the concert, Turin, in Italy, November 19, 2015. ANSA / ALESSANDRO DI MARCO

Madonna l-a batjocorit pe Donald Trump. La debutul turneului Madame X Madonna și-a obligat fanii să își pună telefoanele mobile în pungi sigilate imediat ce au intrat în sală. Artista a urcat cu întârziere pe scenă, explicând că și-a găsit unul dintre dansatori pe Grindr. Ea a spus că una dintre piesele ei e ”ca și cum te-ai culca cu Mozart”.

Cântăreața în vârstă de 61 de ani a mimat masturbarea, a tras cu poftă dintr-o sticlă de bere și a făcut glume decoltate despre bărbăția președintelui Donald Trump. ”Cum se numește un bărbat cu penis mic? Donald Trump!”, a spus Madonna.

„Cred că este important ca femeile să decidă ce fac cu trupurile lor”, a afirmat artista după ce a interpretat piesa „Papa Don’t Preach”.

Ulterior, Madonna și-a adus trei dintre copii pe scenă, întrebându-i ce vor să transmită publicului. „Me too”, a răspuns Stelle, în vârstă de șapte ani, evocând mișcarea împotriva abuzurilor sexuale.

Turneul Madame X este inspirat de perioada petrecută de Madonna în Portugalia, cântăreața povestind cum a ajuns să fie inspirată de experiențele sale din Lisabona. Ea a povestit cum trăia „singură, plictisită și fără prieteni” în orașul în care se mutase pentru a-l ajuta pe fiul său, David Banda, în vârstă de 13 ani, să își urmeze visul de a juca fotbal. „Am fost invitată într-un club de fado. Muzica melancolică, tristă și îndurerată era cea mai bună descriere a mea”.

Considerată una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numită şi „Queen of Pop (regina muzicii pop)”, Madonna este şi cântăreața cel mai bine vândută în secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame. (R.C.).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here