Cutii postale bloc – Caracteristici si design

0
105

Cutiipostale.ro ofera dezvoltarea si fabricarea cutiilor postale din  material de tabla neagra, dublu decaptata, de 0.8 mm. Astfel de cutii postale sunt recomandate pentru scarile de bloc. Stilistica moderna in arhitectura si design de interior, recomanda utilizarea structurilor sau a mobilierului cu textura suprafetei unui metal deschis.  Pentru modelele de cutii postale bloc se utilizeaza cele mai bune tehnici de proiectare si acoperire, pentru a asigura functionalitatea, fiabilitatea si un aspect fara cusur. Astfel de dispozitive, impresioneaza prin combinatia de culori bine alese cu stralucirea suprafetei metalice lustruite a fatadelor cutiilor postale.

Atunci cand alegi cutii postale bloc, trebuie sa te asiguri ca acestea pot gazdui cu usurinta toate dimensiunile ziarelor si revistelor. In acelasi timp, structurile trebuie sa fie compacte pentru a nu ocupa o suprafata in exces a peretelui holului de la intrarea in bloc. Inainte de a alege cea mai buna optiune, trebuie sa decizi locatia cutiilor postale si conditiile de fixare a acestora.  Solutiile incorporate sunt foarte populare astazi, deoarece in acest caz holul blocului capata un aspect atractiv, iar elementele structurale raman ascunse de ochii curiosilor.

Executia casutei postale poate fi standardizata, cu o estetica sporita – cu usi multicolore, antivandal sau cu protectie impotriva trimiterilor nesolicitate de la operatorii de publicitate. O gama larga de produse a fost elaborata si poate fi vizionata pe site-ul cutiipostale.ro. 

Cutii postale bloc standard

Tipul de model standard este popular pentru toti clientii. Accentul se pune pe design. Acest lucru creste participarea tonurilor calde cu perceptia vizuala a zonei casutelor postale. Astfel, are loc o echilibrare armonioasa pe suprafata peretelui. In sens stilistic, modelul standard este unul dintre cele mai bune din ofertele producatorului.  De asemenea, comanda de cutii postale bloc, poate fi facuta atat individual, cat si in serie sau in productie de masa. Este mai usor si mai ieftin sa comanzi seturi de cutii postale bloc sau monoblocuri de la o companie specializata.  In proiectele verificate stilistic, fara compromisuri in proiecte, se foloseste optiunea de cutii postale cu yala si cheie. Designul usii incorporeaza solutii si mecanisme dovedite. Balamalele pentru deschiderea fiecarei usi sunt bare individuale dintr-o singura bucata din otel inoxidabil cu elemente culisante din alama.

Ofera primirea ziarelor de dimineata

O cutie postala este un atribut familiar pentru a primi ziarele cu noutati proaspete in fiecare dimineata. In epoca internetului, publicatiile electronice inlocuiesc din ce in ce mai mult ziarele si revistele, dar corespondenta traditionala inca se mai foloseste si trebuie totusi primita. Pentru aceasta, cutiipostale.ro ofera o gama larga de casute postale metalice, atat pentru case private in designul strazii, cat si pentru scarile de bloc.

Astazi, exista doua tipuri de casute postale comune: individuale (pentru o casa privata) si tip drive-in. Sunt proiectate si fabricate in conformitate cu standardele europene stricte, existand cerinte specifice pentru aspect, dimensiune, materiale utilizate si caracteristici de proiectare. Daca ai nevoie de casute postale de inalta calitate si ieftine, fa o comanda pe cutiipostale.ro. Managerii companiei iti vor recomanda modelele optime de cutii, in functie de dimensiunea, numarul de celule, greutatea, tipul de blocare, metoda de atasare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here