Amplă acţiune desfăşurată de poliţişti, la Topliţa, pe linie de ordine publică şi siguranţă rutieră

0
319

Duminică, pe raza municipiului Topliţa a fost organizată o acţiune de amploare, cu efective mărite, pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale în domeniul ordinii publice şi al siguranţei rutiere.

La această activitate au participat 33 de poliţişti, care au constatat 3 încălcări ale regimului legal de viteză, 2 abateri referitoare la depăşire şi au identificat 5 conducători auto aflaţi sub influenţa alcoolului, sens în care au fost aplicate 10 sancţiuni contravenţionale.

Alte 6 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de poliţiştii harghiteni şi pentru încălcarea altor prevederi legislative, dintre care 4 pentru fumat în locuri în carde este interzis acest lucru.

De asemenea, a fost constatată şi o infracţiune de conducere sub influenţa unor substanţe interzise, sens în care a fost întocmit dosar de cercetare penală, pe numele unui bărbat de 51 de ani, din judeţul Braşov.

Ca şi măsuri complementare, poliţiştii au reţinut 6 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce, iar un al 7-lea permis de conducere a fost reţinut în vederea anulării.

Sursa: Ziar Harghita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here