Allview X4 Soul Xtreme, telefonul cu care nu vei mai rămâne fără baterie în momentele cruciale

0
204

Când vine vorba de telefoane mobile, în ultima vreme, majoritatea smartphone-urilor, indiferent cât de scumpe sunt sau cât de performante, au baterii care te țin doar o zi, astfel că, peste noapte, ne ținem telefoanele la încărcat. Nu e și cazul lui Allview X4 Soul Xtreme.

 

X4 Soul Xtreme este echipat să facă față chiar și celor mai intense provocări ale unei zile. Încărcat integral, acumulatorul asigură peste 1500 de minute de convorbire și până la 379 de ore în stand-by. Transpusă în activitățile tale favorite, autonomie smartphone-ului Allview X4 Soul Xtreme înseamnă:

 

– peste 22 de ore și jumătate de filme

– 39 de ore de muzică

– 32.290 de fotografii

 

Mai mult, prin activarea modului extrem la 5% baterie, poate prelungi timpul de utilizare cu până la 48 de ore.

Să fim sinceri, acum. De câte ori nu ne-am văzut fiecare în situația de a rămâne fără baterie tocmai când aveam mai multă nevoie de telefon? Pentru cei care aveau încărcătorul la ei și o priză în apropiere, problema s-a rezolvat. Pentru ceilalți rămânea varianta unui power bank sau închiderea telefonului. Bateriile externe, însă, au alte dezavantaje: cele puternice, cu o capacitate mare, sunt voluminoase și grele, fiind greu de purtat la îndemână în orice moment, iar cele cu o capacitate mică riscă să fie chiar ele descărcate în acel moment. În plus, trebuie și ele încărcate din când în când.

 

Cu un telefon mobil ca Allview X4 Soul Xtreme, care are o baterie de 4550 mAh, adică cu 50% mai puternică decât bateriile clasice ale majorității flagship-urilor de pe piață, situația descrisă mai sus survine mult mai rar. Asta pentru că bateria face față până la două zile întregi de folosire intensivă. Mai mult, beneficiază și de funcția Fast charging. Daca il vrei, poti comanda ALLVIEW X4 soul direct de la eMAG!

 

Două circuite integrate asigură o încărcare ultrarapidă a acumulatorului de 4550 mAh al lui Allview X4 Soul Xtreme, menținând totodată o temperatură redusă a circuitelor pentru fiabilitate sporită. Nu vei rămâne prea mult timp ”agățat” de prize și încărcătoare: în doar 10 minute, bateria se încarcă suficient cât să-ți ofere 4 ore de utilizare medie, până la 4 ore de apeluri, 3 ore de browsing, Wi-Fi sau peste două ore de filme preferate. Iar prin activarea modulului de economisire, poți prelungi, în medie, timpul de utilizare cu până la 30 de minute.

 

Și pentru că știu cât de importante sunt fotografiile pe care le poți realiza cu telefonul mobil, trebuie să știi că poți sta liniștit: cu Allview X4 Soul Xtreme faci și fotografii de senzație, grație celor două camere: cea frontală, Selfie camera, de 20 MP, f/2.0 și efect Bokeh, respectiv o cameră duală principală, formată din una de 13 MP, f/2.0, autofocus, și una de 5 MP.

 

O mulțime de motive, așadar, să-ți cumperi un telefon precum Allview X4 Soul Xtreme sau oricare altul din gama Allview X4 Soul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here