Firea DEZVĂLUIE când și-a început relația cu „animalul” Băsescu

0
540

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că neînțelegerea dintre ea și fostul președinte Traian Băsescu a pornit din momentul în care a devenit președintele Comisiei de anchetă Nana, din Parlament. Firea se plânge că Băsescu nu a reușit să treacă peste moment și de atunci o atacă permanent.

„S-a întâmplat ceva și dumnealui, chiar dacă este un politician foarte versat, un animal politic, nu a putut să treacă peste asta.

Așa cum știi, sunt om de echipă și am răspuns la solicitarea președintelui Victor Ponta să particip la comisia de anchetă Nana. Eu am fost nevoită să spun ceea ce se întâmpla acolo. Eu cred că nu a putut să treacă peste asta, deși în calitate de jurnalist am avut o relație foarte bună cu dumnealui, poate unii mă acuzau că-i țin partea. Nu era așa, era doar relația dintre un jurnalist, care era favorabil oamenilor care-i veneau la emisiuni (…) Mă deranjează faptul că dumnealui știe foarte bine ce se întâmplă la Primăria Capitalei, știe toate mecanismele și nu mă așteptam să mă laude, dar măcar să fie corect. Nu a fost să fie așa.”, a declarat Gabriela Firea, la în cadrul unei emisiuni. (Filip-Mihael Bodoc).

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here