Biroul Politic al ALDE va decide remanierea lui Meleşcanu

0
514

„Am discutat cu mai mulţi colegi din conducere într-o manieră informală şi mâine (luni – n.r.) voi avea o reuniune a Biroului Politic în care voi propune remanierea minsitrului de Externe. Cred că percepţia despre ministru îi afectează capacitatea de lucru, cât şi în cadrul Guvernului”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, duminică, la Antena 3, întrebat dacă e dispus să remanieze unul sau doi miniştri ai ALDE.

Acesta a adăugat că îl apreciază pe Teodor Meleşcanu, însă percepţia sa publică nu este favorabilă. Liderul ALDE a precizat că nu va partica la şedinţa de luni a partidului, fiind în concediu.

„Îl apreciez pe Teodor Meleşcanu, însă amândoi ştim cât e de greu să lupţi împotriva percepţiei publice. Am avut o discuţie cu el pe acest subiect. La şedinţa de mâine, la care nu voi fi prezent, pentru că sunt în concediu, colegii mei vor stabili. Avem câţiva candidaţi şi colegii mei vor alege unul dintre aceşti candidaţi. Colegii mei vor anunţa după şedinţa Biroului Politic”, a conchis Tăriceanu.

ALDE se va reuni, luni, în şedinţa Biroului Politic, de la ora 13.00, la Parlament, potrivit unui anunţ de presă al partidului.

Comitetul Executiv al PSD se reuneşte, luni, de la ora 12.00, la Parlament. Preşedintele partidului Viorica Dăncilă a anunţat că vor fi abordate teme precum remanierea, mobilizarea la prezidenţiale sau rectificarea bugetară. Analiza premierul vizează opt ministere, inclusiv unele de la ALDE.

Articolul Biroul Politic al ALDE va decide remanierea lui Meleşcanu apare prima dată în Ziarul Nationalul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here