Eyecam, Aevision, Hikvision, Dahua – Sisteme de supraveghere

0
399

Supravegherea a devenit un termen pe cat de simplu, pe atat de complex. Mediul in care traim, conflictele tot mai dese intalnite la fiecare pas ne determina sa luam masuri suplimentare de protectie. Siguranta personala, a familiei, a locuintei, a afacerii sunt printre principalele motive pentru care apelam la sisteme de supraveghere. Cum nu putem fi prezenti in mai multe locuri simultan, apelam la tehnologie pentru a le reuni pe toate intr-un singur dispozitiv. De acum putem sti in orice moment ce se intampla la firma, la magazin sau acasa printr-un singur clic, fara a fi necesara prezenta noastra in toate aceste locuri. Controlul pe care il detinem prin intermediul acestor sisteme de supraveghere ne ajuta sa identificam cu mai mare usurinta si mult mai rapid situatiile de urgenta, de criza si putem lua masurile necesare solutionarii lor.

Pana acum cativa ani un sistem de supraveghere era considerat o investitie imposibila pentru multi indivizi, mai ales prin prisma pretului prea ridicat. Insa o data cu evolutia tehnologiei, costurile aferente instalarii unui kit de supraveghere video au scazut considerabil. In prezent exista solutii pentru orice buget. Performantele tehnice fac diferenta, precum si brandul. Cu toate acestea, exista sisteme de supraveghere performante, de foarte buna calitate, la preturi rezonabile. Inainte de a face orice tip de alegere, verificati sursa de unde doriti sa cumparati, sa va asigurati ca ofera factura si garantie pentru produsele cumparate, pentru a avea surprize neplacute ulterior.

Eyecam este un furnizor de echipamente de supraveghere video de buna calitate, ce si-a consolidat in timp o buna reputatie datorita raportului pret/calitate foarte bun. Gama de produse cuprinde camere supraveghere, camere IP, DVR-uri, NVR-uri. Cele mai multe camere de supraveghere pornesc de la 2MP si ajung pana la 5MP sau chiar 8MP. Majoritatea camerelor Eyecam sunt echipate cu senzor Sony, avand o calitate a imaginii extrem de buna indiferent de conditiile de lumina. Sunt disponibile camere supraveghere pentru exterior sau pentru interior, cu lentila fixa sau varifocala, cu zoom manual sau motorizat. In functie de tehnologia camerelor alese, veti avea nevoie de DVR sau NVR. Pentru camere HD este necesar un DVR sau XVR (inregistrator pentabrid ce suporta toate standardele, precum analog, AHD, CVI, TVI sau IP), in vreme ce pentru camere IP veti avea nevoie de un NVR. Camerele IP Eyecam sunt perfect compatibile cu NVR-urile Eyecam, inclusiv la detectia de miscare.

Aevision este unul din cei mai importanti producatori de sisteme de supraveghere IP din lume. NVR-urile produse de Aevision asigura cea mai mare compatibilitate cu majoritatea camerelor IP de pe piata, indiferent de producator. Este singura companie care a lansat o gama de produse IP la preturi extrem de competitive ce includ functii inteligente precum detectia obiectului pierdut (Object Left /Lost), numararea vizitatorilor (Target Count), detectarea intruziunilor intr-o zona delimitata (Area Detection) sau identificarea virtuala a unei linii delimitate (Line Crossing). Noile NVR-uri Aevision asigura compatibilitate 100% cu sistemele de supraveghere IP Eyecam.

Hikvision si Dahua nu mai au nevoie de prezentare, fiind cei mai mari producatori de sisteme de supraveghere si securitate din lume. Gama de produse extrem de variata include camere de supraveghere ce pornesc de la 1MP si ajung pana la 12MP. In functie de proiect acestea se impart in serii diferite, de la entry-level pana la profesionale.

Toata gama de sisteme de supraveghere Eyecam, Aevision, Hikvision, Dahua se regaseste in magazinul online www.1CCTV.ro. Orice proiect isi gaseste solutia doar aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here