Să sperăm că nu trăim aceiași minciună!/ BAZINUL DE ÎNOT din Drobeta Turnu Severin

0
44

CONSILIERII JUDEȚENI AU APROBAT STUDIUL DE FEZABILITATE PENTRU BAZINUL DE ÎNOT

Însă până atunci vorbim de următorul dezastru!

În cadrul ședinței de îndată a Consiliului Județean pe care am convocat-o astăzi, a fost nevoie să aprobăm indicatorii tehnico-economici și totodată, suma pe care o vom aloca din bugetul Consiliului Județean Mehedinți la suma asigurată de Compania Națională de Investiții  pentru reabilitarea, modernizarea, dotarea și extinderea Bazinului de Înot din Drobeta Turnu Severin.

Este vorba despre studiul de fezabilitate întocmit de Compania Națională de Investiții, valoarea totală a lucrărilor ce urmează să se efectueze la acest obiectiv fiind de peste 46 milioane lei, în timp ce contribuția noastră, de la bugetul Consiliului Județean Mehedinți este de 600 000 lei. Este o investiție pe care toți mehedințenii o așteaptă, iar noi, ca autorități, nu putem decât să ne bucurăm că ea se va face cu fonduri provenite în mare parte, din bugetul Companiei Naționale de Investiții.  La sfârșitul acestei săptămâni, obiectivul va fi pe masa membrilor Comisiei Tehnico-Economică a CNI, acesta fiind motivul pentru care a fost necesară aprobarea proiectelor în ședință de îndată.

Conform proiectului, Bazinul de înot va avea, pe de o parte, spațiu modern destinat înotului, cabinet medical, grupuri sanitare, vestiare, cabine de schimb, iar pe de altă parte, va avea spații pentru saună, masaj, jacuzzi, salină, dușuri, sală de fitness, birouri administrative și spații pentru depozitare. Totodată, se vor face lucrări necesare creșterii performanței energetice a anvelopei clădirii.

În urma investiției care se va face, Bazinul de înot din Drobeta Turnu Severin va fi unul care va corespunde organizării evenimentelor olimpice, acesta urmând să fie dotat cu toate echipamentele performante de monitorizare și măsurare a competițiilor. (Cerasela N.).

 

Articolul Să sperăm că nu trăim aceiași minciună!/ BAZINUL DE ÎNOT din Drobeta Turnu Severin apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here