Ciolacu nu are loc de Mitrea la Otopeni!

0
54

Iata ca dupa principiul unde dai si unde crapa, apelul lui Adrian Nastase cu privire la declansarea unei ample actiuni de ajutorare a Partidului Social Democrat pare a fi fost anapoda inteles de catre unii dintre politicienii inca principalului partid de guvernamant. Sau de fapt a clientelei politice aferente, astfel ca in timp ce unii lideri continua sa se porcaiasca pe la Birourile Nationale Permanente, adevaratii ”baieti destepti” care graviteaza in jurul PSD asteapta ca ”lumina” sa le vina tocmai din Delta Dunarii.

De acolo de unde Miron Mitrea si-a gasit refugiul dupa eliberarea sa din inchisoare. Pentru ca, desi prea putini dintre chiar ceilalti baroni pesedisti isi mai aduc aminte de fostul lor camarad de mai bine de doua decenii, altii sunt convinsi ca, daca este de rezolvat o problema ”pe persoana fizica”, tot la Miron Mitrea trebuie sa se racordeze. Ceea ce dovedeste odata in plus ca ”imperiul nevazut” al lui Miron Mitrea, ca si in cazul fostului sef al ANAF, Gelu Diaconu de altfel este inca mult mai trainic si mai intins decat se asteapta unii. Mai ales ca, dupa cum reiese din informatiile de ultima ora intrate in posesia noastra, nici macar un potentat al zilei precum noul presedinte al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu nu-si mai poate extinde sfera de influenta si asupra Aeroportului International Otopeni. Cel care astfel pare deja ”securizat” pe vecie de acelasi inca extrem de influent, mai ales in domeniul Transporturilor, Miron Mitrea…

Operatiunea ”Preoteasa”

Miza gestionarii- indiferent de forma de management- a Aeroportului Otopeni continua sa fie uriasa pentru unele dintre partile implicate. Mai ales ca pana la urma conturile lui Ion Tiriac, milardarul care detine cam toate ”fasiile” de pamant din jurul actualelor piste tot se vor umple, statul roman fiind obligat la o extindere a Aeroprtului. Astfel ca, la fel cum s-a intamplat la fiecare ”rocada” politica de la varful guvernarii si in ultimele zile se dau lupte accerbe pentru impunerea unei anume formule de conducere. Numai ca in ciuda pesimismului afisat deja de cei care au concluzionat deja ca odata cu declansarea ”Operatiunii Preoteasa” de catre Miron Mitrea, zarurile sunt ca si aruncate, iata ca monitorizarea informativa a derularii ”procedurilor” de numire a unui nou sef al CNAB poate incurca din mers planurile ”pustnicului din Delta Dunarii”. (Catalin Tache).

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here