Busoi executat. Urmeaza Orban!

0
623

Asa dupa cum scriam cu subiect si predicat in urma cu cateva zile, pe 29 mai, Busoi si Orban sunt noile ”tinte in miscare” ale lui Rares Bogdan. Si tot atunci dezvaluiam ca ”Rares Bogdan a luat deja gustul sangelui si nu se va opri aici! Iar odata cu suirea in avionul de Bruxelles, Cristian Busoi poate fi deja bifat ca si prima tinta executata de pe agenda noului lider de facto al liberalilor. Si odata cu el intreaga retea din jurul lui Busoi, scorul penibil inregistrat de PNL in Capitala fiind de altfel pretextul ideal asteptat de atata vreme”.

Iar cum Busoi si oamenii sai deja au dat bir cu fugitii din organizatiile liberale bucurestene, deja s-a trecut la ”next level” al planului lui Rares Bogdan de acaparare a intregului partid, pentru a putea astfel face pe plac ”neamtului” si conduce ”guvernul meu”. Fie el unul si doar din umbra, cel putin momentan. Astfel ca prima ”perla” pe care a scos-o pe gura cel care inca raspunde la ”rugamintile” afaceristului Nelu Iordache, asta ca sa intelegem ”anvergura politica” a actualului presedintele liberal a fost fructificata ca la carte de catre Rares Bogdan. Iar ”bolovanul” mediatic care s-a rostogolit peste Ludovic Orban in problema altfel corecta a ”limpezirii” impozitarii  IT-istilor chiar ca ar trebui sa ii dea de gandit acestuia…

Se intra in ”spirala”…

Iata ca deja s-au confirmat pe deplin dezvaluirile ”National” privind faptul ca ”Rares Bogdan are nevoie de spatiu vital in partid, pentru a pregati trecerea la next level, acolo unde il indeamna deja echipa tot mai numeroasa aliniata in spatele sau. Iar spirala evenimentelor il va obliga pe Rares Bogdan sa execute sumar, cu toate eventualele regrete personale, tintele care ii stau acum in drum”. Si uite ca deja s-a intrat in ”spirala evenimentelor”. Azi, Busoi si restul liderilor liberali din Capitala, Maine, Ludovic Orban. Si poimaine…? (Catalin Tache).

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here