Politist impuscat mortal, in timp ce incerca sa opreasca un infractor

0
363

Politist impuscat mortal, in timp ce incerca sa opreasca un infractor. Agentul Cristian Amariei a fost lovit în gât și în piept.

Un poliţist al Postului de Poliţie Recaş, din judeţul Timiş, a fost împuşcat mortal în misiune, în timp ce încerca să oprească maşina în care se afla un bărbat dat în urmărire internaţională. .

El făcea parte dintr-un filtru instituit pe un drum din zona localităţii Izvin.

„Din păcate, azi a mai căzut un coleg la datorie! De această dată împușcat în gât și piept, în plină stradă, în com. Izvin, din jud. Timiș! Cristian Amariei, la doar 43 de ani, a căzut secerat de gloanțele trase de un urmărit internațional. Medicii au făcut tot ce au putut pentru a-i salva viața polițistului, dar inima acestuia a refuzat să mai bată. Individul care a tras focurile de armă este căutat în continuare. Să-ți fie țărâna ușoară, Cristi! End of watch 02.06.2019″, au scris colegii pe facebook, pe pagina Polițiștii au umor.

Se pare că bărbatul urmărit a tras mai multe focuri de armă. Medicii chemați la locul incidentului l-au găsit pe agent în stop cardio – respirator.

Polițistul omorât astăzi avea 43 de ani.

Infractorul care se presupune că l-a împușcat este cel din poza de mai jos.

Ziarul de Ploiești

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here