De ce a pierdut PNL Mehedinți alegerile în fața PSD!

0
386

Probleme la PNL Mehedinți! Soarta partidului depinde de capitalul politic și de voturile obținute de liberali, însă, când PNL face blat cu PSD, asta înseamnă și miroase a altceva!

De exemplu, la prima scrântire a informațiilor copiate de pe materia cenușie, pot oferi 3 exemple clare cu subiect și predicat despre liberali care nu numai că nu s-au străduit să facă campanie PNL, dar au și jucat în favoarea PSD!

Alin Nicolicea, consilier județean al PNL Mehedinți, nepotul lui Eugen Nicolicea, cel care l-a atacat pe Rareș Bogdan la televiziunea Galaxy în timpul campaniei electorale, supărat că locomotiva PNL consumă cărbunii lui Nicolicea Eugen în strângerea de voturi pentru PNL, și asta nu este tot…

“În atenţia Domnului Alin GHICIULESCU

Jurnalist, “Observ Tot”

Ca urmare a solicitării dvs. şi respectând prevederile Regulamentului General privind Protecția Datelor, vă transmitem următoarele:

 

Domnul Alin Tiberiu Nicolicea este detaşat pentru o perioadă determinată la Direcţia Teritorială a Consiliului Concurenţei, Inspectoratul Mehedinţi.

Având în vedere activitatea instituţiei, Legea Concurenţei nu permite detaşarea pe funcţia specifică, respectiv inspector de concurenţă, ci doar pe posturile contractuale şi pe cele publice generale.

Mai 2019

Biroul de Presă,, deci unde lucrează Alin Nicolicea? La consiliul Concurenței, unde îl găsim și pe Eugen Nicolicea de la PSD.

Asta nu este tot, și Liviu Nicolicea este consilier local PNL în Drobeta Turnu Severin, tatăl lui Alin, frate cu Eugen iar cel de-al treilea caz este al unui primar liberal.,, mai precizeaza jurnalistul Alin Ghiciulescu.

Au sosit rezultatele finale oficiale ale alegerilor parlamentare iar la nivel național PNL este câștigător, a ocupat primul loc cu 27%. Nu se poate spune asta și despre PNL Mehedinți, care a obținut 23,19%, PSD-43,07%, Pro România – 10,93%

Ce e drept liberalii din Mehedinți au început să recupereze voturi, însă există niște supărări și suspiciuni că și un primar PNL, doar cu numele, și-a dat voturile PSD-ului! Deci a pierdut niște voturi din ”tolba” PNL Mehedinți.

,,În comuna Dârvari, unde primar este liberalul Ionuț Gîrga, PNL a luat doar 170 de voturi, în timp ce PSD a obținut 660 de voturi.

Ce poate însemna asta? Blat cu PSD-ul! Sau arată că este un primar foarte slab. Rămâne de văzut cum va proceda președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu și conducerea liberală din Mehedinți în cazul primarului din Dîrvari. Bănuiala noastră e că trădarea nu a fost bine văzută!”, mai precizeaza jurnalistul Alin Ghiciulescu.

Niște indicii avem de la președintele Orban, care la o întâlnire regională din Oltenia, înainte de campanie, spunea că trădătorii vor fi pedepsiți pe loc.

”Am încredere în primarii PNL, deşi ştiu foarte bine ce fac pesediştii, cum sunt toată ziua la uşa lor, cum le promit marea cu sarea, cum încearcă, prin toate mijloacele, să-i convingă să nu facă campanie pentru PNL. Şi vă spun, fraţilor, că şi acolo unde mai cedează câte-un primar, PNL are echipe care pot să facă campanie şi pot să bată PSD-ul. Şi vă mai spun un lucru: nu iert şi nu uit. În bătălie, trădătorii sunt pedepsiţi pe loc, fără proces şi toţi cei care nu vor fi alături de noi, deşi au primit încrederea românilor, vor suferi de pe urma trădării lor, pentru că vom câştiga. Sunt convins că toţi veţi intra pe câmpul de luptă şi sunt convins că toţi veţi fi alături de linia întîi care va porni asaltul împotriva ciumei roşii şi fiecare dintre voi va avea parte de gloria acestei victorii uriaşe în care nimeni nu credea în urmă cu doi ani de zile şi în care astăzi credem cu toţi„, a afirmat preşedintele PNL. (Paul D.).

 

Articolul De ce a pierdut PNL Mehedinți alegerile în fața PSD! apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here