Fata de preot, care a batut o prietena, a fost trimisa in judecata

0
378

Fata de preot, care a batut o prietena, a fost trimisa in judecata. Tânăra învață la un colegiu național din Ploiești și este acuzată de lovire.

DETALII AICI: O fata de preot din Urlati, cercetata pentru loviri si alte violente

Teodora I. a fost inițial arestată pentru tentativă de omor, în luna februarie 2019, pentru că și-a lovit prietena cu un obiect contondent în cap.

Procurorul de caz a reținut, ulterior, ca acuzație principală pe cea de loviri și alte violențe, victima având nevoie de 7 zile de îngrijiri medicale.

La începutul lunii mai, Teodora I. a fost trimisă în judecată.

Un al doilea dosar a fost inițiat pe numele său, în care anchetatorii cer instanței ca tânăra să fie obligată să urmeze un tratament medical, fiindcă o consideră încă un pericol pentru cei din jurul său.

Art. 109: Obligarea la tratament medical

(1) Dacă făptuitorul, din cauza unei boli, inclusiv cea provocată de consumul cronic de alcool sau de alte substanţe psihoactive, prezintă pericol pentru societate, poate fi obligat să urmeze un tratament medical până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol.
(2) Când persoana faţă de care s-a luat această măsură nu urmează tratamentul, se poate dispune internarea medicală.
(3) Dacă persoana obligată la tratament este condamnată la o pedeapsă privativă de libertate, tratamentul se efectuează şi în timpul executării pedepsei.

Ziarul de Ploiești

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here