Ultimul binom…

0
80

Pe data de 11 aprilie dezvaluiam puternicele legaturi financiare dintre actualul ambasador al Romaniei in Statele Unite ale Americii, George Maior si omul de afaceri Nicolae Dumitru NIRO. In mijlocul carora cazuse si Teodor Melescanu, astfel ca si daca ar fi vrut, ministrul de Externe nu ar fi indraznit sa-l recheme pe cel dintai de la post inapoi in tara, de teama ca nu cumva sa deschida astfel ”Cutia Pandorei” finantarii campaniei electorale de catre controversatul miliardar.

Numai ca ”regele sinecurilor” politice a prins intre timp de veste ca este posibil ca ”buboiul” sa se sparga foarte curand, astfel ca a aruncat ”cartoful fierbinte” in ograda Cotrocenilor. Cu doar cateva zile inainte ca sa fie anuntata public redeschiderea unui dosar ”pierdut” pana acum al Directiei Nationale Anticoruptie si care priveste tocmai rolul lui George Maior in finantarea campaniilor electorale de catre Nicolae Dumitru NIRO…

”Liantul” trans-servicii

In vremurile de aur ale statului paralel avea o mare valoare existenta unui ”liant” intre diverse structuri. Iar pe cand George Maior era seful uneia dintre structurile informative iar Nicolae Dumitru NIRO apropiatul alteia, normal ca toate drumurile de ”impaciure” duceau la ei. Iata insa ca ”amintirile” acelor  vremuri de glorie ii rascolesc si acum pe cei doi, dupa ce procurorii anticoruptie, cu o intarziere de altfel imposibil de explicat juridic au deschis sa treaca la ”next level” al anchetarii  unuia dintre nenumaratele  denunturi ale ”sifonului” preferat al DNA, omul de afaceri Tiberiu Urdareanu. Asa ca vor incepe audierile in care George Maior si Nicolae Dumitru sunt colegi de lot inclusiv cu fostul vicepremier Gabriel Oprea privind finantarile ilegale ale campaniilor electorale ale unor lideri politici… Astfel ca surprize pot aparea in continuare, daca procurorii DNA chiar au de gand sa inainteze cu acest dosar si nu au facut decit un ”joc de glezne” pentru a mai scapa la randul lor de presiunea mediatica…( Catalin Tache).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here