Un șofer de TIR a murit în timpul mersului, alunecând între scaune. Un altul a reușit cu greu să oprească mastodontul în mișcare

0
416

Foto: rp-online.de

Ieri, pe A1 în Germania, între Leverkusen şi Remscheid, șoferul unui TIR a decedat la volan. Camionul a început să ruleze haotic, a lovit parapetul din mijlocul autostrăzii însă nu s-a oprit.

Un alt șofer cu o excelentă prezență de spirit a coborât din cabina sa, a alergat după camionul în cauză și a reușit într-un final să ajungă la geamul pasagerului. Folosind un ciocan de urgență, a spart geamul, a intrat în camion și a oprit motorul, împiedicând o tragedie.

De remarcat a fost și intervenția celorlați șoferi profesioniști care rulau pe acel sector când s-a întâmplat tragedia, poziționându-se în așa fel încât nimeni să nu se angajeze într-o depășire pe durata tentativei colegului lor de a opri camionul rămas fără șofer.

Din nefericire, echipajul medical ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic pentru șoferul căzut între scaune, decât să constate decesul.

Sursa: rp-online.de

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here