“Tanti, tanti, fă și o poză și cu mineee! Că vreau să fiu famous, vreau să mă simt big, să mă simt important, să fiu rich nu contează că jefuiesc tot ce prind…”

0
198

 

“Știți filmele alea de comedie când unul care vrea să se bage în seamă, să apară în poze cu cineva important ca să zică că e la rându-i very important person, se prelinge pe pereți, se înghesuie pe un colț al mesei, se agață de o față de masă sau bagă capul într-un colț al ușii ca să tragă de timp şi să câştige câteva secunde pentru un cadru din trei shoturi pentru o poză? Nu știu, o fi mișto să mângâi aproape languros porțile de acces? Sunt totuși din fier nene”.

“Io ce v-am zis de filmul de comedie. Continuă. După ce a mângâiat porțile de acces din fier, a stat de data asta la o ieșire și a început să tragă de mâini. Tanti, tanti, fă și o poză și cu mineee! Că vreau să fiu famous, vreau să mă simt big, să mă simt important, să fiu rich nu contează că jefuiesc tot ce prind, vreau să mă vadă lumea, să am ce să pun şi eu pe #insta, you get the idea. Next is fața de masă sau ceva”, precizeaza pe pagina sa de socializare, cu umorul characteristic, Sorina Ruxandra Matei. (Irinel I.).

 

Articolul “Tanti, tanti, fă și o poză și cu mineee! Că vreau să fiu famous, vreau să mă simt big, să mă simt important, să fiu rich nu contează că jefuiesc tot ce prind…” apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here