Festivalul StreetFood va reveni la Brasov, la sfarsitul lunii iunie

0
390

Festivalul StreetFood va reveni la Brasov, la sfarsitul lunii iunie. Evenimentul gastronomic are loc în zona parcului de sub Tâmpa.

Între 27 și 30 iunie, Street FOOD Festival se întoarce în Brașov, cu multe preparate bune și rețete interesante, muzică live, activități pentru copii, cinema în aer liber și alte surprize pe care nu ți le spunem că atunci nu s-ar mai numi surprize.

Chef  Foa va fi cel care ne va intriga și anul acesta papilele gustative cu preparate care nu pot fi refuzate. De altfel, pasionații de gătit, dar și pofticioșii vor putea lua parte la diferite demonstrații și activități alături de cunoscutul chef.

Și anul acesta truck-urile cu bunătățuri vor ajunge în mai toate colțurile tări pentru că vor poposi la: Oradea, Sibiu, Timișoara, Brașov, Baia Mare, Arad, Galați, Bacău, Iași, Craiova și bineînțeles și Cluj-Napoca.

Street FOOD Festival este un concept de festival care a debutat în 2016 la Cluj-Napoca şi ulterior a fost dezvoltat în alte 11 oraşe. An de an festivalul a atras tot mai mulți „pofticioși” și participanți, iar în anul 2018 festivalul a fost vizitat de peste 800.000 de persoane care au avut ocazia să încerce rețete ingenioase și să participe la activităţi recreative.

Ziarul de Ploiești

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentRămas-bun…
Articolul următorPastila zilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here