Cazarea pe litoral si frumusetea Marii Negre

0
58

A merge la mare este poate una dintre cele mai relaxante variante de vacanta. Sunt pasionati ai muntelui si pasionati ai marii, dar nici unul nu poate nega frumusetea Marii Negre. Marea este o sursa de energie pozitiva, ea fiind o bucurie uriasa pentru orice privitor.

Unde mergem sa ne cazam pe litoral?

Cazarea pe litoralul Marii Negre poate sa fie facuta in multe locuri, plaja noastra fiind foarte mare. Ea insumeaza 245 km cu tot cu Delta Dunarii, alta parte extraordinar de frumoasa a tarii noastre. Pe intreg litoralul sunt multe orase, dintre care cel mai mare este Constanta, urmat de Mangalia. Totusi, dintre preferintele in ceea ce priveste cazarile, aceste doua orase nu sunt pe primele locuri. Cazarea in Mamaia si cazarea in Costinesti sau Vama Veche sunt cu siguranta mult mai bine vazute in fiecare an de catre cei mai multi dintre turisti. Sunt multi oameni care se cazeaza si in Delta Dunarii care este o parte mai salbatica, plina de pasari protejate si de plante specifice.

Sporturile de pe litoral

Fie ca ne cazam la Mamaia, fie ca ne cazam la Costinesti, sau in oricare alta statiune turistica, gasim sporturi nautice pentru a ne distra. Putem sa facem ski nautic, yachting, windsurfing sau scufundari, acestea fiind sporturi mai costisitoare. De asemenea putem sa alegem sa facem si sporturi de agrement, precum banana gonflabila, tractarea cu anumiti colaci sau hidrobicicleta, acestea fiind la preturi accesibile si aducand multa distractie. Orice am vrea sa practicam, cu siguranta ca ne va destinde si ne va relaxa, asa ca succesul este garantat!

Temperaturile pe litoral

In timpul verii este cald si putem avea si temperaturi extrem de ridicate in anumite perioade ale anului. Luna iulie este recunoscuta pentru temperaturile ei excesive, asa ca in functie de preferinte putem sa alegem luna august sau chiar septembrie daca ne dorim un soare mai potolit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here