PSD cauta stranieri pentru CCR!

0
80

La ce Opozitie are actuala guvernare este clar ca doar PSD-ul cu mana lui poate sa se mai dea jos de la Putere! Ceea ce si face de altfel, daca tocmai cel mai important partid al tarii, unul invidiat pana si de rivalii politici pentru legendara sa pepiniera de cadre a ajuns sa apeleze la ”stranieri” pana si pentru posturi vitale pentru castigarea razboiului pe viata si pe moarte purtat pe frontul Justitiei!

Iar in acest moment prioritatea absoluta a formatiunii lui Liviu Dragnea este sa pastreze bruma de avantaj pe care o detine la Curtea Constitutionala. Mai ales ca, fie cu sau fara referendumul lui Iohannis, CCR ramane oricum singurul ”stabor” unde se judeca tiganeala din debila clasa politica romaneasca. Si lupta este cu atat mai accerba cu cat peste doar o luna expira si mandatul judecatorului Petre Lazaroiu, astfel ca si presedintele Iohannis are posibilitatea sa-si puna propriul om acolo. Ce-i drept, PSD-ul are nu una, ci doua astfel de oportunitati, prin expirarea mandatelor judecatorilor Maya Teodoriu si Stefan Minea, numiti de Senat si respectiv de Camera Deputatilor.

Nu au oameni!

Numai ca desi Florin Iordache a ajuns sa garanteze public ca PSD va face cele doua nominalizari imediat dupa intoarcerea din vacanta de Pasti, partidul pur si simplu nu are inca pe cine sa puna! Singurele variante luate pana acum in calcul fiind cele ale aceluiasi demonizat public Florin Iordache si a lui Toni Grebla. Actualul secretar general al Guvernului, care a mai fost judecator CCR, pana la decaparea sa pe pretext de struti… Iar disperarea este cu atat mai mare cu cat unii influenti lideri ai partidului au primit consemnul ca, intre un drob si un cozonac, sa se gandeasca bine in aceste zile si pana pe 6 mai sa vina cu ”solutiile” salvatoare, chiar si unele din afara partidului. Ceea ce este cu atat mai riscant cu cat mandatele celor asumati politic de PSD in CCR vor dura nu mai putin de noua ani! (Catalin Tache).

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here