Vezi cum vor lucra institutiile din Prahova de Paste

0
63

Vezi cum vor lucra institutiile din Prahova de Paste, când s-au acordat mai multe zile libere bugetarilor, conform legii.

Astfel, dacă în mod oficial se oferea liber a doua zi de Paște, luni 29 aprilie, unele instituții au decis să nu se lucreze nici vineri 26 aprilie.

Prefectura Prahova anunță cetățenii că, în perioada 26 aprilie -1 mai, nu va avea program cu publicul.

Persoanele care sunt programate pentru data de 30 aprilie 2019 la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor sunt rugate să se prezinte la orele stabilite, dar în data de 4 mai 2019 (sâmbătă).

La Consiliul Județean Prahova nu se lucrează pe 26, 29 și 30 aprilie 2019, ultima zi urmând a fi recuperată.

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Prahova (APIA Prahova) informează că pentru buna desfășurare a procesului de primire a cererilor unice de plată aferente Campaniei 2019, Centrul Judeţean Prahova și Centrele locale APIA Prahova vor avea PROGRAM NORMAL DE LUCRU în ziua de 26 aprilie 2019, cu recuperarea timpului lucrat, în condiţiile legii.

Primăria municipiului Ploiești informează cetățenii că, în perioada sărbătorilor pascale, Serviciul Public Local Comunitar de Evidență a Persoanelor Ploieștiva funcționa după următorul program special:

Pe 26 și 27 aprilie 2019: interval orar 9 – 12

  • doar înregistrarea deceselor

Pe 29 și 30 aprilie 2019: interval orar 9 – 12

  • doar înregistrarea deceselor şi primiri dosare în vederea căsătoriei

Vă reamintim că instituțiile publice au liber și miercuri 1 mai, de Ziua Muncii.

Ziarul de Ploiești

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here