PNL Prahova a lansat o petitie online, la sugestia lui Adrian Dobre

0
50

PNL Prahova a lansat o petitie online, la sugestia lui Adrian Dobre. „#VremSpitalMunicipal” a adunat, până acum, doar 185 de voturi.

Primarul Ploieștiului a încercat, astfel, să atragă atenția asupra propunerii sale din urmă cu 3 ani, din campania electorală, care nici acum nu s-a materializat.

Adrian Dobre susține, în continuare, că vina aparține consilierilor locali PSD și ALDE, și spune că nu se poate pune în balanță costurile destul de mari pentru bugetul local, pe care la presupune o astfel de construcție, cu beneficiile pe care le creează.

Președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu, a anunțat că a semnat petiția și le cere ploieștenilor să facă la fel: „Am semnat petiția #VremSpitalMunicipal. Vă invit și pe dumneavoastră să semnați petiția inițiată de primarul Adrian Dobre pentru susținerea transferului, de la Ministerul Apărării Naționale către Primăria Ploiești, a terenului pe care vom construi noul Spital Municipal Ploiești. https://www.petitieonline.com/vremspitalmunicipal

Iulian Dumitrescu susține că, pentru a găsi fondurile necesare, PNL va propune o modificare legislativă, în sensul ca impozitul pe salariu să fie plătit către localitatea unde domiciliază salariatul și nu în cea unde lucrează efectiv.

Ziarul de Ploiești

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here