De ce nu voia #rezistenta din justitie infiintarea Sectiei Speciale?

0
78

Şeful Inspecţiei Judiciare, Lucian Netejoru, a declarat, vineri seară, că instituţia pe care o conduce a finalizat controlul la DNA referitor la cauzele penale care îi vizau pe magistraţi şi că peste 2.000 de judecători şi procurori erau vizaţi în aceste cauze, inclusiv judecători CCR sau membri CSM.

“De ce nu voia #rezistenta din justitie infiintarea Sectiei Speciale? Iata de ce! 2000 de magistrati la cheremul lui Kovesi si ai procurorilor ei din 2014 pana in 2018! Acum intelegeti ce insemnau “culoarele” operative? Daca tu prezumat “penal” intrai in vizorul SISTEMULUI nu mai aveai scapare! Judecatorii erau la mana DNA-ului! Executau intocmai si la timp! Si toata aceasta oroare mascata de idealul “lupta impotriva coruptiei” in care unii mai cred si acum, refuzand sa creada ca au fost, se fapt, manipulati si prostiti!”, precizeaza pe pagina sa de socializare, jurnalistul Ionut Cristache. (Paul D.).

Articolul De ce nu voia #rezistenta din justitie infiintarea Sectiei Speciale? apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here